Bekijk actueel aanbod

Interim letselschade expert

  • Groningen
  • Verzekeringen
  • €60-80 per uur
  • 8-24 uur
  • Freelance
  • Hbo

We durven de vraag nauwelijks te stellen in drukke tijden als deze, toch doen we het! Heb jij als (freelance) Letselschadebehandelaar nog een aantal uur per week beschikbaar? Nee? Lees dan toch verder. Voor deze opdracht wil je wel tijd vrij maken!

Jij als Interim letselschade expert

Flexibiliteit in zijn beste vorm, zo kan je deze opdracht bij Axell prima omschrijven. Jij geeft (online) jouw beschikbare uren, specialisme en regio aan via  'MijnClaim'. Op het moment dat er een huisbezoek afgelegd op de planning staat die aansluit bij jouw voorkeuren krijg je de opdracht toebedeeld.

Je bezoekt, namens de verzekeraar voor wie Axell letselschadeclaims behandelt, slachtoffers met middelzwaar en/of zwaar letsel. Na het huisbezoek maak je een rapport op en stuur je deze door naar de collega's die intern de verdere behandeling oppakken. Het is niet erg als je nog geen ervaring hebt als Letselschade expert. Axell staat ervoor open jou het vak alsnog te leren. Vind je het leuk zelf de behandeling op te pakken? Dan is ook dat mogelijk!

Omdat er met regelmaat (junior) Letselschadebehandelaars bij Axell instromen, kun je ook als ervaren Letselschade expert je hart ophalen. Wat is er leuker dan het delen van al jouw kennis en ervaring met collega's die van je willen leren?

Axell Claims is een vooruitstrevend expertisebureau uit Soest. Dankzij hun eigen moderne online systemen zijn ze in staat voor verzekeraars de perfecte partner te zijn voor het behandelen van complexe letselschadeclaims. De manier van werken is vernieuwend en flexibel waardoor jouw opdracht op maat gemaakt kan worden. Zo kun je het als freelancer bijvoorbeeld perfect combineren met een eventueel andere interimopdracht. Je geeft immers zelf aan wanneer je beschikbaar bent en in wat voor mate. Ga je de uitdaging aan? Dan ben je zeker niet de enige. Jouw collega Letselschade experts wonen en werken door heel het land. De collega's die de interne behandeling oppakken werken vanuit het kantoor in Soest.

Widget - Freelance (4 kolommen)

Ook voor jou kunnen wij de schakel zijn tussen jouw kwaliteiten en de opdracht die daarbij past. Benieuwd hoe we dat doen?

Lees verder
axell

“Ons streven is om negatieve situaties om te buigen naar positieve ervaringen met gebruik van extreme klantgerichtheid.”

Ga naar de website
 • Salaris €60-80 per uur
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Tenminste 2 jaar ervaring in het behandelen van middelzware letselschades bij/voor een verzekeraar
 • Beschikbaarheid 8-24 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl