Bekijk actueel aanbod

Fraudebeheersing en advies? Start als Zakelijk adviseur!

  • Eindhoven
  • Verzekeringen
  • €2300-2800 (36 uur)
  • 32-36 uur
  • (On)bepaalde tijd, Project
  • Mbo, Hbo

Je klant helpen, is je klant snappen. Eens? Dan is dit een vacature voor jou! Als Zakelijk adviseur ga je aan de slag voor ondernemers. Je inventariseert, adviseert en realiseert. Dankzij de gesprekken die jij voert, weet jij precies wat voor ondernemers en bedrijven klant worden en draag je bij aan fraudebestrijding. Benieuwd naar meer?

Jij als Starter zakelijk adviseur

Mooi dat je verder bent gaan lezen! Dat betekent dat je nieuwsgierig bent. Precies diezelfde nieuwsgierigheid is van harte welkom in dit team en vormt de basis van de hele goede klantgesprekken die je dagelijks gaat voeren. De bank is dag en nacht bereikbaar waardoor er elke week een duidelijke werkvoorraad ontstaat. Deze wordt verdeeld over het team waardoor je werkzaamheden dagelijks variëren. De ene dag beantwoord je vooral binnenkomende telefonie, de andere help je mee met het beantwoorden van de aanvragen per e-mail of het uitvoeriger uitzoeken van bijzondere gevallen.

Je voert als Zakelijk adviseur gesprekken met (startende) ondernemers die geïnteresseerd zijn in de zakelijke producten van de bank, zoals verzekeringen en betaal- en spaarproducten. Op internet kan men al veel te weten komen, maar ze bellen jou niet voor niets! De verwachtingen zijn hoog. Je zorgt er in deze gesprekken voor dat de klant graag klant wil worden. Met jou voeren ze daarvoor een goed inhoudelijk gesprek waar jij ze adviseert over passende producten en diensten. Onderweg zorg je voor een vloeiende, vlekkeloze customer journey. Adviseer je een vervolggesprek met een collega-specialist? Dan regel je dat gelijk!

Dan het aspect CDD, ofwel Customer Due Dilligence. Het ken-je-klant-principe. Financiële instellingen worden in toenemende mate geconfronteerd met criminele en frauduleuze situaties waar ze indirect aan bijdragen. Bijvoorbeeld het onbedoeld faciliteren van witwaspraktijken of het financieren van criminele en/of terroristische organisaties. Als Zakelijk adviseur ben jij de ‘first line of defense’ om dit te voorkomen.

Door de juiste vragen te stellen en goed te inventariseren maak je een klantprofiel op. Een profiel dat je continu vergelijkt met de geldende CDD-richtlijnen. Zo zorg jij ervoor dat de klanten die de bank krijgt, ook daadwerkelijk klanten zijn die de bank wilt. Altijd al willen in- en deduceren als Sherlock? Dit is je kans!

Ook daar is je nieuwsgierige instelling essentieel en het begin van jouw succes in deze baan. Veel klantcontact gaat je communicatief makkelijk af, maar is ook iets waar je energie van krijgt. Het geeft je voldoening veel in contact te zijn met klanten. Je hebt daarnaast het nodige inzicht en begrip om ondernemen en ondernemers echt te snappen. Je begrijpt daarvoor zakelijke rechtsvormen en financieringsstructuren, hebt een scherp oog op details en natuurlijk een het nodige inlevingsvermogen. Je klant helpen is je klant snappen!

Je gaat aan de slag bij een grootbank in Eindhoven. Daarnaast werven wij voor locaties Deventer, Amsterdam en Rotterdam. In totaal werk je samen met 125 collega’s. De afdeling is dagelijks open tussen 08:00 en 18:00. In die werktijden ben je flexibel inzetbaar. Natuurlijk staat er ook een uitgebreid opleidingsprogramma van 3 weken voor je klaar. Deze kan plaatsvinden op een andere locatie dan waar je gaat werken. 

Het komende jaar ga je via Rochewood aan de slag als Zakelijk adviseur, maar daar eindigt het niet. We zien dit als mooie eerste opdracht die uitstekend vervolg kan gaan krijgen bij onze andere opdrachtgevers. Je kiest immers niet voor niets voor de afwisseling van detachering! Wat dacht je ervan om straks hetzelfde werk te doen, maar dan bij de grote verzekeraars in Nederland?

Voor deze vacature zijn er twee selectiedagen gepland, namelijk op 8 mei en 20 mei in Eindhoven. De startdatum staat op 1 juni. Het is essentieel dat je op de selectiedag aanwezig kunt zijn en per 1 juni beschikbaar bent.

Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer

Je ziet veel mensen precies die overstap maken. Ook onze collega Manuela. Benieuwd naar de overeenkomsten en verschillen?

Lees verder
 • Contract Projectcontract, Jaarcontract
 • Salaris €2300-2800 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Vakantie 22,5 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Opleidingen Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als particulier of zakelijk adviseur in de financiële dienstverlening, bij voorkeur ervaring met CDD
 • Beschikbaarheid 32-36 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Rick Riegen
Online recruitment marketeer
t
06 12 87 38 70
e
r.riegen@rochewood.nl