Bekijk actueel aanbod

Starten als Belangenbehartiger bij ARAG in Amsterdam

  • Amsterdam
  • Verzekeringen
  • €3500-4000 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd, Freelance
  • Hbo

Loop jij al een tijdje met de gedachte aan de slag te gaan als Belangenbehartiger? Heb je de stap nog niet durven zetten of wil je eerst eens ervaren of het wel bij je past? Misschien is het werken als detacheringsprofessional dan wel iets voor jou. Je kunt nu met ervaring als Letselschadebehandelaar aan de slag bij ARAG in Amsterdam als Belangenbehartiger in de detachering. Benieuwd?

Jij als Belangenbehartiger middelzware en zware letselschade

Als jij ervan houdt jezelf te blijven uitdagen dan past het werken als detacheringsprofessional goed bij jou. In deze opdracht bij ARAG bijvoorbeeld mag je met ervaring als Letselschadebehandelaar en zonder ervaring als Belangenbehartiger instromen, een uitdaging die jij misschien wel ziet zitten? Het vraagt natuurlijk wel wat extra’s van je want naast dat je je de systemen, werkwijzen en procedures eigen maakt, ga je ook nog eens een nieuwe functie bekleden.
 
Als Belangenbehartiger bij ARAG werk je zowel in de binnen- als buitendienst. Je wordt ingezet op de behandeling van middelzware en zware letselschade dossiers. Dit zijn zaken over medische fouten, verkeerongevallen, werkgeversaansprakelijkheid of geweldsdelicten. Het betreffen zowel letsel- als overlijdensschades. Naast de beoordeling van de dossiers op feitelijk en juridische merites, bereken je schadeclaims, adviseer en bezoek je slachtoffers en voer je de onderhandelingen. Is er een medisch specialist of arbeidsdeskundige nodig? Dan schakel jij deze in.

Deze opdracht duurt naar verwachting 4 tot 5 maanden, mogelijk wordt deze nog verlengd. Voordat de opdracht ten einde loopt gaan we samen op zoek naar een volgende passende opdracht zodat deze mooi op elkaar aansluiten!

Jouw eerste opdracht als detacheringsprofessional is bij ARAG op de locatie Amsterdam. Daar kijken de collega belangenbehartigers uit naar jouw komst! Je gaat via Rochewood aan de slag voor in ieder geval 4 tot 5 maanden. Wordt de opdracht vanuit ARAG verlengd en zit jij nog op je plek? Dan blijf je nog even bij ARAG. Als uiteindelijk de opdracht eindigt kijken we samen naar een volgende opdracht als Letselschadebehandelaar bij bijvoorbeeld VIVAT of a.s.r of als Belangenbehartiger bij misschien wel DAS. We kijken samen naar jouw ervaring en maken een keuze voor de opdracht die het best is voor jouw ontwikkeling.

PIV Logo

Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Jouw voordelen: gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, toegang tot het PIV Kennisnet en het bijwonen van de jaarlijkse PIV-conferentie.

 • Diploma Hbo
 • Kennis en ervaring Minimaal 3 jaar ervaring in het zelfstandig behandelen van middelzware letselschadedossiers
 • Beschikbaarheid 32-40 uur
Logo ARAG

Ga jij binnenkort aan de slag als Belangenbehartiger bij ARAG in onze hoofdstad Amsterdam?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl