Bekijk actueel aanbod

Letselschade specialist rechtsbijstand

  • Den Bosch
  • Verzekeringen
  • €3000-3800 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd, Freelance
  • Hbo

Wil jij als Letselschade specialist van WA naar rechtsbijstand? Op zoek naar een ideale eerste stap als freelancer of in de detachering? Wij helpen je deze stap zetten! Je kunt vanaf april, mei of juni aan de slag in Den Bosch. 

Jij als Letselschade specialist rechtsbijstand

Lees je deze vacature, dan maakt de stap van WA naar rechtsbijstand je nieuwsgierig. Vooral "van toetsen en verstrekken naar beargumenteren en voor elkaar krijgen’’, klinkt je bekend in de oren. Je staat mensen bij die verzekerd zijn voor rechtsbijstand en jou als Letselschade specialist vertrouwen om materiële en immateriële schade vergoed te krijgen.

De letselschade die mensen oplopen komt vooral door verkeersongevallen, mishandeling, medische incidenten en arbeidsongevallen. Om deze letselschades vlot op te kunnen pakken heb je al de nodige ervaring hiermee. Verder heb je de praktische instelling om in korte tijd veel werk te verzetten. De gedachte alleen al prikkelt nieuwsgierigheid.

De juiste persoon voor rechtsbijstand
Elke zelfstandige letselschadebehandelaar beschikt over de persoonlijkheid om mensen oprecht te willen en kunnen helpen. De uitgebreide kennis die je hebt, bijvoorbeeld dankzij een Leergang personenschade die je hebt behaald, weet je praktisch toe te passen en begrijpelijk over te brengen. Onderhandelen is je daarnaast niet vreemd. Aan de WA-kant doe je dat al voornamelijk met belangenbehartigers. Aan de kant van rechtsbijstand zal je meer te maken krijgen met letselschadebehandelaren werkzaam voor verzekeraars.

Deze opdracht vervul je via Rochewood bij DAS Rechtsbijstand in Den Bosch en zal initieel een halfjaar duren. We kunnen beginnen in april, mei of juni. Uiteraard mede afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Overigens is thuiswerken na de inwerkperiode een optie.

Na een halfjaar is verlenging mogelijk, afhankelijk van het werk dat er nog te doen is. Ga je toch liever voor een andere opdracht? Dan kun je via Rochewood aan de slag bij een andere organisatie. Bijvoorbeeld terug naar WA of misschien wel belangenbehartiging? Nieuwe ervaringen, werkomgevingen en mensen zijn namelijk waar je voor kiest in de detachering.

PIV Logo

Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Jouw voordelen: gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, toegang tot het PIV Kennisnet en het bijwonen van de jaarlijkse PIV-conferentie.

 • Diploma Hbo
 • Kennis en ervaring Minimaal drie jaar werkervaring met het zelfstandig behandelen van letselschadedossiers
 • Beschikbaarheid 32-40 uur
Interview: Studeren naast je werk

Souhäila ontwikkelt zich via Rochewood tot Registerexpert Personenschade. En dat naast haar opdracht bij Achmea. Benieuwd hoe ze dat doet?

Lees verder

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl