Bekijk actueel aanbod

Een eerste baan als junior acceptant schade particulier in Amsterdam?

  • Amstelveen
  • Verzekeringen
  • €1900-2400 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo

Verzekeringen. Vroeg of laat ga je ze ook zelf een keer afsluiten. En dat worden er per levensfase steeds meer (echt waar). Maar heb je een idee wat voor werk er achter de schermen gedaan wordt op het moment dat jij online een verzekering aanvraagt. Of je belt om een schade aan je auto vergoed te krijgen? Het komende jaar kun je aan de slag via Rochewood met daarna de mogelijkheid in vaste dienst te treden!

Jij als Junior acceptant particulieren

We hebben niet voor niets ‘junior’ aan deze baannaam toegevoegd. Je mag namelijk nog alles leren. Je moet het alleen wel héél graag willen. Zoals gezegd zet je met deze baan een stap richting de financiële dienstverlening en het vak van acceptant. Alhoewel een stap? Wie weet zet je er tijdens deze baan wel drie!

Je ontdekt wat er allemaal komt kijken als er particuliere verzekeringen worden gesloten. Wat valt er allemaal te verzekeren? Hoe worden aanvragen beoordeeld? Wanneer wordt een verzekering geaccepteerd? En waarom? Ruim 70% van de aangevraagde verzekeringen worden automatisch geaccepteerd. Maar voor de overige 30% kom jij in actie. Er is in deze complexe gevallen iets bijzonders aan de hand en daar is jouw inzicht voor nodig.

Als er iets bijzonders aan de hand is, dan zegt dit iets over het risico. Een dure sportwagen, een kast van huis of een klant met een behoorlijk schadeverleden. Dit zijn voorbeelden van risico's die jij gaat beoordelen. Ga jij verzekeren wat de klant verzekerd wil hebben? Je beoordeelt dus verzekeringsaanvragen, maar je krijgt ook specifieke vragen van klanten over particuliere verzekeringen voor je kiezen.

Jij bent al in het bezit van het wft-basis certificaat. Wij betalen jouw opleiding voor het wft-schade particulier certificaat die je de eerste paar maanden haalt. Je krijgt dus de tijd en ruimte om je weg te vinden, maar hebben wij jouw doorzettingsvermogen en inzet nodig.

Dit avontuur ga je aan bij een van de grootste verzekeraars van Nederland gevestigd in Amstelveen. De afdeling waar je komt te werken is zeer divers. Samen zorgen jullie voor tevreden klanten door een goed aanvraagproces en staan jullie klaar voor de klant als er schade wordt geleden. De sfeer is informeel. Er is ruimte voor een praatje, een grapje en koffiemomentjes, maar de klant staat voorop en je schouders zijn geregeld nodig om eronder te zetten!

Bij de binnendienst is het werk behoorlijk goed georganiseerd. Een planningstool helpt je het werk te prioriteren en helpt je de werkvoorraad op orde te houden. Jij vindt het daarnaast leuk om verantwoordelijk te zijn voor jouw eigen taken en mee te denken over de werkzaamheden op jouw afdeling. Het eerst half jaar kun je aan de slag via Rochewood met daarna de mogelijkheid in vaste dienst te treden! 

Verhalen - Geen ervaring toch de baan (blauw/grijs)

Het kan! Heleen en Huibert hebben het voor elkaar gekregen als startende Belangenbehartigers. Benieuwd naar hun verhaal?

Lees verder
Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €1900-2400 (40 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Opleidingen Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis
 • Kennis en ervaring Je hebt de overtuiging en het enthousiasme om Acceptant te worden en minimale stage of werkervaring met verzekeringen
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruiter
t
06 13 49 89 13
e
m.heuvel@rochewood.nl