Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar multibranche zakelijk

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2600-3100 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Brand, verkeer, aansprakelijkheid, particulier of zakelijk. Heeft alles jouw interesse en lijkt het je leuk alle disciplines af te wisselen bij verschillende organisaties? Als Schadebehandelaar multibranche zakelijk in dienst bij Rochewood krijg je die afwisseling! Iedere opdracht is weer anders, zowel qua inhoud als werkomgeving. Lees verder om te beoordelen of het bij jou past!

Jij als Schadebehandelaar multibranche zakelijk

Omdat jij multibranche inzetbaar bent kunnen de opdrachten inhoudelijk van elkaar verschillen. Zo is er op dit moment een opdracht bij Marsh in Rotterdam beschikbaar waar je als Schadebehandelaar zakelijke verkeersschades gaat behandelen. Na 6 tot 9 maanden loopt de opdracht ten einde en ga je naar de volgende. We kijken op dat moment samen naar de beschikbare opdrachten en zoeken er 1 uit die het beste bij jou past.

Als jij ervan houdt jezelf te blijven uitdagen dan past het werken als detacheringsprofessional goed bij jou. Elke keer als je naar een nieuwe opdracht gaat moet je de systemen, werkwijzen en procedures in snel tempo eigen kunnen maken. Ook zal je in korte tijd je weg moeten vinden in het team, je wilt immers wel dat ze jouw naam in positieve zin onthouden als je vertrekt! Wie weet kom je namelijk nog eens terug.

Er zijn een aantal verzekeraars en intermediairs die heel erg blij gaan zijn als jij hun team tijdelijk komt versterken. Op dit moment is er dus de opdracht bij Marsh of ga je liever aan de slag als Schadebehandelaar bij Allianz? Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij je verder ontwikkelt in het vak en geniet van de variatie die detachering jou te bieden heeft.

De inhoudelijke uitdaging en looptijd wisselt per opdracht. Soms is er voor 12 maanden behoefte aan een Schadebehandelaar om een eigen medewerker tijdelijk te vervangen die een sabbatical neemt. Een andere keer zijn er door omstandigheden achterstanden ontstaan en help jij deze in 3 maanden weg te werken. Door onze ervaring van de afgelopen jaren weten we dat een opdracht gemiddeld 6 tot 9 maanden duurt.

interview-werk-aan-de-winkel-2-2568x2164

Of het nou om een productconversie gaat of om het opzetten van een hele nieuwe afdeling. Inhoudelijk wisselen haar opdrachten met regelmaat.

Lees haar verhaal
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier, Wft Schade zakelijk
 • Kennis en ervaring 2 jaar werkervaring als Schadebehandelaar zakelijke verzekeringen (multibranche)
 • Beschikbaarheid 32-40 uur
Widget: Arbeidsvoorwaarden

Wij maken het je makkelijk en hebben onze arbeidsvoorwaarden op een rijtje gezet.

Over arbeidsvoorwaarden

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl