Bekijk actueel aanbod

Werken bij Interpolis als Conversiespecialist?

  • Tilburg
  • Verzekeringen
  • €2500-2750 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd, Project
  • Mbo, Hbo

Dat is mogelijk! Als Conversiespecialist ga je aan de slag in een projectomgeving, breng je een grote conversie tot een goed eind, zet je de eerste stap richting jouw verdere loopbaan als Acceptant en ga je werken bij een bekende organisatie als Interpolis. Maak jij deze combinatie tot een succes?

Jij als Conversiespecialist zakelijk

Zoals de wetten van innovatie voorschrijven, vervangt het nieuwe uiteindelijk altijd het oude. Dat geldt al helemaal voor iets ontastbaars als verzekeringen. De komende 2 jaar gaat er een nieuw zakelijk verzekeringsproduct worden uitgerold. Om dit in goede banen te leiden ben jij nodig! Want hoe ga je een nieuw product de juiste zachte landing geven bij duizenden verzekerde klanten? Uitdaging: Check!

Als Conversiespecialist ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van verzekerde risico’s van zakelijke klanten. Dat doe je door zakelijke verzekeringspolissen tot in detail te lezen en begrijpen om deze vervolgens om te zetten naar een nieuwe polis. Klinkt simpel, maar het wordt complexer. 

Want wat doe je met uitzonderingen, clausules en bijzondere voorwaarden? Het oude product is namelijk een maatwerk product dat naar een meer gestandaardiseerd zakelijk verzekeringspakket wordt gebracht. Precies daar wordt het complex en ga jij inhoudelijk de diepte om risicobeheersing goed te begrijpen en goed vertaald te krijgen. En dat voor duizenden klanten!

Onderweg kom je qua informatievoorziening en processen de benodigde kwaliteitsslagen tegen. Want de informatie of werkwijze die jij nodig hebt om een goed besluit te nemen, die is er (nog) niet altijd. Dit neem je als Projectspecialist natuurlijk gelijk mee in het werk dat je doet. Daarvoor zal je geregeld telefonisch overleggen met de adviseurs die bij Rabobank werken en blijf je samen met je projectleden denken in verbeterkansen.

De wat-, waarom-, hoe- vraag komt echt van pas om de materie te leren en het gewenste tempo te behalen en behouden. Je omarmt verandering. Simpelweg omdat verandering de kern van je werk is en omdat je lid bent van een projectteam. Het gaat voorkomen dat wat je gisteren bedacht hebt, morgen alweer achterhaald is. Je kunt vooral snel schakelen in het eenvoudige, administratieve werk dat je doet om vervolgens je concentratie te pakken voor het complexere werk.

Denk je nu: dit is precies hoe ik graag werk? Dan is het aanvullend gewenst dat je daarnaast al wat ervaring meebrengt in verzekeringsland. Denk aan ervaring als particulier of zakelijk adviseur bij een bank of verzekeraar of als binnendienstmedewerker bij een tussenpersoon. Met deze combinatie van ervaring en skills ga jij van dit project een succes maken!

Je gaat de komende 1 tot 2 jaar via Rochewood aan de slag bij Interpolis in Tilburg. Een bekend merk in verzekeringsland. Omdat je dit werk waarschijnlijk nog niet eerder hebt gedaan, staat er een uitgebreid opleidingstraject voor je klaar. Samen met je collega Conversiespecialisten ga je zo het werk eigen maken. Gedurende het jaar zijn er verschillende instroommomenten en wordt het team geleidelijk verder uitgebreid.

Onderweg werk je via Rochewood en op detacheringsbasis. Je doet dat bewust, omdat afwisseling je aantrekt, je veel wil leren in korte tijd en onderweg een goed werkgever kan gebruiken die je helpt. Wij zien deze vacature samen met jou dan ook als een mooie eerste stap in de detachering. Een stap die we na dit project gaan vervolgen. Bijvoorbeeld als Acceptant of Schadebehandelaar bij Interpolis of een van onze andere opdrachtgevers.

Interpolis bedient, in samenwerking met Rabobank als advieskanaal, duizenden ondernemers op het gebied van risicobeheer en verzekeringen. Van eenmanszaak tot grootzakelijk, van logistiek tot zakelijke dienstverlening en van wagenpark tot aansprakelijkheid. Als Conversiespecialist ga jij vooral aan de slag voor klanten met een omzet tot €10 miljoen of tot 100 werknemers op de gebieden aansprakelijkheid, rechtsbijstand, milieu, brand en verkeer.

Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer
 • Contract Projectcontract, Jaarcontract
 • Salaris €2500-2750 (40 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Opleidingen Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Ervaring als particulier en/of zakelijk adviseur, acceptant of medewerker bij een bank, verzekeraar of tussenpersoon
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Rick Riegen
Online recruitment marketeer
t
06 12 87 38 70
e
r.riegen@rochewood.nl