Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar in de detachering

  • Rotterdam
  • Verzekeringen
  • €3300-3800 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd, Freelance
  • Hbo

Denk jij er wel eens over na om jouw kennis en ervaring als letselschadebehandelaar in te zetten voor tijdelijke opdrachten? Om het werk wat je zo leuk vindt voort te zetten iedere keer in een andere omgeving? Dan is het werken als detacheringsprofessional misschien wel wat voor jou! Er zijn genoeg leuke opdrachten op dit moment, nieuwsgierig?

Jij als Letselschadebehandelaar

Er zijn een aantal (rechtsbijstands)verzekeraars die heel erg blij gaan zijn als jij hun team tijdelijk komt versterken. Je kunt op dit moment kiezen tussen verschillende omgevingen en opdrachten, in de regio Rotterdam zijn op dit moment opdrachten bij de Vereende en Allianz. Of in Noord-Holland bij Vivat. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij je verder ontwikkelt in het vak en geniet van de variatie die detachering jou te bieden heeft.

De inhoudelijke uitdaging en looptijd wisselt per opdracht. Soms is er voor 12 maanden behoefte aan een Letselschadebehandelaar om een eigen medewerker tijdelijk te vervangen die een sabbatical neemt. Een andere keer zijn er door omstandigheden achterstanden ontstaan en help jij deze in 3 maanden weg te werken. Door onze ervaring van de afgelopen jaren weten we dat een letselschade-opdracht gemiddeld 6 tot 9 maanden duurt.

Als jij ervan houdt jezelf te blijven uitdagen dan past het werken als detacheringsprofessional goed bij jou. Elke keer als je naar een nieuwe opdracht gaat moet je de systemen, werkwijzen en procedures in snel tempo eigen kunnen maken. Ook zal je in korte tijd je weg moeten vinden in het team, je wilt immers wel dat ze jouw naam in positieve zin onthouden als je vertrekt! Wie weet kom je namelijk nog eens terug.

Je gaat via Rochewood aan de slag op een opdracht die we samen uitkiezen. Wordt het een baan als Letselschadebehandelaar gericht op middelzware en zware dossiers bij de Vereende misschien? Of ga je liever aan de slag met de dossiers bij Allianz? We gaan samen kijken naar jouw ervaring en maken een keuze voor de opdracht die het best is voor jouw ontwikkeling. Of de opdracht die je gewoon het leukste lijkt voor nu! Want in de huidige markt, is die luxe positie er nu eenmaal!

Interview: Werken als Letselschadebehandelaar (1)

Amber werkt via Rochewood als Letselschadebehandelaar, benieuwd naar haar verhaal?

Lees meer
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier
 • Kennis en ervaring Minimaal 2 jaar ervaring in het zelfstandig behandelen van middelzware letselschadedossiers
 • Beschikbaarheid 32-40 uur
Interview: Werken in de detachering (3)

Wij maken het je makkelijk en hebben onze arbeidsvoorwaarden op een rijtje gezet.

Over arbeidsvoorwaarden

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl