Bekijk actueel aanbod

Frauderisico’s helpen beheersen als Zakelijk adviseur?

  • Amsterdam
  • Verzekeringen
  • €2500-2900 (36 uur)
  • 32-36 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Je klant helpen, is je klant snappen. Eens? Dan is dit een vacature voor jou! Als Adviseur CDD ga je aan de slag voor ondernemers. Je inventariseert, adviseert en realiseert. Dankzij de gesprekken die jij voert, weet jij precies wat voor ondernemers en bedrijven klant worden en draag je bij aan fraudebestrijding. Benieuwd naar meer?

Jij als Adviseur zakelijke starters en CDD

Mooi dat je verder bent gaan lezen! Dat betekent dat je nieuwsgierig bent. Precies diezelfde nieuwsgierigheid is van harte welkom in dit team en vormt de basis van de hele goede klantgesprekken die je dagelijks gaat voeren. De bank is dag en nacht bereikbaar waardoor er elke week een duidelijke werkvoorraad ontstaat. Deze wordt verdeeld over het team waardoor je werkzaamheden dagelijks variëren. De ene dag beantwoord je vooral binnenkomende telefonie, de andere help je mee met het beantwoorden van de aanvragen per e-mail of het uitvoeriger uitzoeken van bijzondere gevallen.
 
Je voert als zakelijk adviseur gesprekken met (startende) ondernemers die geïnteresseerd zijn in de zakelijke producten van de bank, zoals verzekeringen en betaal- en spaarproducten. Op internet kan men al veel te weten komen, maar ze bellen jou niet voor niets! De verwachtingen zijn hoog. Je zorgt er in deze gesprekken voor dat de klant graag klant wil worden. Met jou voeren ze daarvoor een goed inhoudelijk gesprek waar jij ze adviseert over passende producten en diensten. Onderweg zorg je voor een vloeiende, vlekkeloze customer journey. Adviseer je een vervolggesprek met een collega-specialist? Dan regel je dat gelijk!
 
Dan het aspect CDD, ofwel Customer Due Dilligence. Het ken-je-klant-principe. Financiële instellingen worden in toenemende mate geconfronteerd met criminele en frauduleuze situaties waar ze indirect aan bijdragen. Bijvoorbeeld het onbedoeld faciliteren van witwaspraktijken of het financieren van criminele en/of terroristische organisaties. Als Adviseur CDD ben jij de ‘first line of defense’ om dit te voorkomen.
 
Door de juiste vragen te stellen en goed te inventariseren maak je een klantprofiel op. Een profiel dat je continu vergelijkt met de geldende CDD-richtlijnen. Zo zorg jij ervoor dat de klanten die de bank krijgt, ook daadwerkelijk klanten zijn die de bank wilt. Altijd al willen in- en deduceren als Sherlock? Dit is je kans!
 
Ook daar is je nieuwsgierige instelling essentieel en het begin van jouw succes in deze baan. Veel klantcontact gaat je communicatief makkelijk af, maar is ook iets waar je energie van krijgt. Het geeft je voldoening veel in contact te zijn met klanten. Je hebt daarnaast het nodige inzicht en begrip om ondernemen en ondernemers echt te snappen. Je begrijpt daarvoor zakelijke rechtsvormen en financieringsstructuren, hebt een scherp oog op details en natuurlijk het nodige inlevingsvermogen. Je klant helpen is je klant snappen!

Je gaat aan de slag bij een grootbank in Amsterdam. Daarnaast werven wij voor locaties Eindhoven, Rotterdam en Deventer. Elke locatie telt zo’n 125 collega’s in totaal. De afdeling is dagelijks open tussen 08:00 en 18:00. In die werktijden ben je flexibel inzetbaar. De uiteindelijke cv-selectie bij onze opdrachtgever vindt plaats op 11 maart waarna je hoort of je wordt uitgenodigd voor de selectieochtend op vrijdag 15 maart.
 
Het komende jaar ga je via Rochewood aan de slag als Adviseur CDD, maar daar eindigt het niet. We zien dit als mooie eerste opdracht die uitstekend vervolg kan gaan krijgen bij onze andere opdrachtgevers. Je kiest immers niet voor niets voor de afwisseling van detachering! Wat dacht je ervan om straks hetzelfde werk te kunnen gaan doen voor de grote verzekeraars in Nederland?

Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer
Verhalen - Binnendienstmedewerker 2 (blauw/grijs)

Kies je voor detachering, dan kies je voor ervaringen. Judith heeft al projecten afgerond bij Rabobank, Achmea en nu Univé en kan je daar alles over vertellen!

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2500-2900 (36 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Vakantiedagen 22,5 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • Opleidingsbudget Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als particulier of zakelijk adviseur in de financiële dienstverlening
 • Beschikbaarheid 32-36 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Rick Riegen
Online recruitment marketeer
t
06 12 87 38 70
e
r.riegen@rochewood.nl