Bekijk actueel aanbod

Kom met jouw ervaring als Recruiter ons team versterken!

  • Harderwijk
  • Intern
  • €2500-2900 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Word jij veel benaderd en verbaasd het jou hoe onpersoonlijk deze berichten zijn? Valt het jou op dat vacatureteksten onvoldoende concreet zijn? Heb jij een duidelijke mening en ideeën over hoe dit beter kan? Mooi, want dit is een van de onderwerpen waarover wij als recruiters dagelijks nadenken. Kom jij jouw ideeën met ons delen?

Starten als Recruiter bij Rochewood

Wat kun je dan verwachten als je bij ons aan de slag gaat als Recruiter? Het cliché antwoord zou zijn: een heleboel! Maar daar heb je natuurlijk niks aan. Van vage vacatureteksten wordt de wereld niet beter, dus vertellen we je gewoon concreet wat werken bij Rochewood betekent.

Recruitment een vak apart
Je werkt in het recruitmentteam van Rochewood. Nu vier mensen sterk, maar daarover later meer! Samen voorzien we dagelijks mensen van een leuke baan. Ofwel bij Rochewood zelf (detachering), of in een vaste baan ergens anders (werving en selectie). Daarnaast werkt er een team aan accountmanagers die ervoor zorgen dat we opdrachtgevers hebben waar mensen kunnen werken.

Hoewel recruitment een vak apart is, werk je nauw samen met de accountmanagers. Samen bepaal je de wervingsstrategie en pak je de recruitmentactiviteiten op. Denk aan het schrijven van vacatureteksten, plannen van de werving, benaderen van mensen die je al kent of nog helemaal niet tot en met het voeren van sollicitatiegesprekken en de onboarding. In voor een totaal ervaringspakket? You’ve got it!

Specialisme van Rochewood
Die klanten waar we het al over hadden, dat zijn vooral banken, verzekeraars en tussenpersonen. Denk maar eens aan Achmea, a.s.r., Nationale Nederlanden en Rabobank. Qua functies loopt het uiteen van letselschadebehandelaar, tot adviseur en van acceptant tot casemanager. Misschien zegt het je nu nog niks, maar dat leer je snel genoeg! Pro tip: kijk eens naar onze vacatures om een duidelijk beeld te krijgen waar we dagelijks voor werven.

Al bijna 8 jaar werken we vanuit Harderwijk, uitstekend bereikbaar vanaf de A28 en op loopafstand van het station (14 minuten of 10 als je van een uitdaging houdt). Nu zijn we nog aan het verbouwen, maar straks als je begint is alles als het goed is klaar. Het gehele team is nu 13 mensen groot. Benieuwd hoe we eruit zien?

Team Recruitment
Zoals beloofd vertellen we je meer over je directe collega’s Rick, Marrianne, Deborah en Lysanne. Ondanks de flexplekken, zitten we meestal bij elkaar omdat we toch wel vaak contact met elkaar hebben op een gemiddelde werkdag. Rick en Marrianne specialiseren zich in marketing, Deborah in letselschade en Lysanne is een meester in het searchen. Wat is die van jou?

Ingeslopen tradities en gewoontes
Het kantoor is open tussen 08:00 en 18:00, wie wanneer binnenkomt zien we wel. Eerst even langs de tandarts? Dan kom je gewoon wat later, als je het maar in de agenda zet, zodat we ons geen zorgen hoeven maken! Als het jou beter uitkomt of je wilt even een dagje ‘rustig’ werken, dan kun je thuiswerken. Je krijgt een iPhone X en MacBook Air inclusief gebruikerscursus als het nodig is.

Eigen bammetjes of Broodje Kok?
Iedereen neemt dagelijks zijn of haar eigen lunch mee maar op vrijdag is het tijd voor ‘Broodje Kok’. Dan bestellen we lekkere broodjes. Ben je jarig? Dan versieren wij je bureau, maar alleen in ruil voor een traktatie. Meerdere keren per jaar hebben we een event met zowel onze interne collega’s als collega’s die gedetacheerd zijn. Dat kan een kennisinhoudelijk event zijn maar ook een informeel en actief uitje, zoals de Prison Escape in Breda.

Competitie met alleen maar winnaars
Toch een kleine cliché zin in deze vacature. Dit gaat over onze teamdoelstellingen. We streven ieder jaar een hoger doel na. Als we die halen zijn er dus alleen maar winnaars in het team. Dit wordt beloond met een gezamenlijke bonus of mooi teamuitje. Als dus iemand een plaatsing realiseert, dan weet half Harderwijk dat dankzij onze scheepsbel. Luid je de bel onterecht? Ook dan verwachten we een traktatie.

Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Scroll op de pagina naar beneden en je ziet onze foto's!

Bekijk het hier!

Dit is onze kantoorvis, hij is nog naamloos. Geef jij dit beestje een naam?

 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2500-2900 (40 uur)
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Vakantiedagen 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen Pensioenregeling
 • Opleidingsbudget Vrijheid opleidingen te volgen
 • Vrije keuze Thuiswerken, Macbook, iPhone 10
 • Diploma Hbo
 • Kennis en ervaring Tenminste 2 jaar werkervaring als Recruiter
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

De enige echte harde eis voor deze baan is een hbo-diploma. Verder zijn we vooral op zoek naar een collega die ons team (heel) goed aanvult. Dat is natuurlijk best lastig te vertalen naar harde eisen. Daarom dagen wij jou uit samen met ons het juiste antwoord te vinden. Doe daarom vooral extra je best op de motivatievragen.

De vacature sluit op 20 februari en dan maken we de eerste selectie! Zorg dat je erbij zit en verras ons met jouw sollicitatie. Wij kijken ernaar uit!

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl