Bekijk actueel aanbod

Specialist acceptatie zakelijk brand

  • Amsterdam
  • Verzekeringen
  • €4500 - €5100 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Loop je niet weg voor het accepteren van complexe zakelijke brandrisico’s? Heb jij dusdanig veel kennis dat je collega acceptanten bij jou kunnen aankloppen met vragen? En vind je het leuk het voortouw te nemen als er een wijziging in het acceptatiebeleid gedaan moet worden? Dan is deze vaste functie als acceptatie specialist brand zakelijk in de regio Amsterdam wel iets voor jou!

Jij als Specialist acceptatie zakelijk brand

Als ervaren acceptant is het beoordelen, offreren en accepteren van complexe risico’s in de zakelijke brandverzekering jou bekend. In deze functie is het beoordelen van aangeboden risico’s jouw hoofdtaak, wat de functie van acceptatie specialist brand zakelijk uitzonderlijk maakt lichten we je graag toe. In deze functie liggen jouw verantwoordelijkheden verder dan alleen het reguliere acceptatie werk.

Business as usual
De offertes komen binnen via het provinciale en het volmacht kanaal. Alle zware risico’s op het gebied van zakelijke brandverzekeringen komen bij jou terecht. Je hebt een hoge bevoegdheid maar uiteraard accepteer je de hele zware risico’s niet alleen en accordeert de teammanager. Naast de beoordeling en acceptatie houd je je ook bezig met het plaatsen van risico’s in pools en woont daarvoor ook poolvergaderingen bij.

Wat jouw werk uniek maakt!
Je werkt als acceptatie specialist brand zakelijk nauw samen met de accountmanagers. Daar waar inhoudelijke kennis nodig is word jij ingeschakeld. Bij (nieuwe) klanten kijk je samen, met een ondernemende blik, naar het risico en zorgen jullie voor een passend advies voor de klant. De portefeuille bestaat uit MKB- en grootzakelijke klanten.

Naast de accountmanagers doen je collega acceptanten ook een beroep op jouw kennis en ervaring. Je zorgt ervoor dat het kennisniveau op de afdeling op peil blijft door nieuwe ontwikkelingen te delen. Wanneer de (senior) acceptant tegen zijn of haar bevoegdheden aanloopt ben jij de volgende persoon in lijn die deze zaken op gaat pakken.

Zie jij kansen tot verbetering?
Doordat jij een vakspecialist bent, ben je ook op de hoogte van risico technische veranderingen. Als hiervoor een wijziging in het (acceptatie)beleid vereist is, onderneem jij actie. Vanwege jouw sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden ben je in staat zowel collega acceptanten als management hierin mee te nemen. Dit is een onderdeel van het werk waar jij energie van krijgt!

In de regio (zuid-) Amsterdam, vind je het kantoor waar jij aan de slag gaat. Binnen het team brand en varia werken in totaal 32 collega’s. Het is een zeer gemêleerd gezelschap van mannen, vrouwen, jong en oud. Iedereen is actief op zijn of haar eigen specialisme, uiteenlopend van ondersteuning, polisbeheer tot aan het accepteren van complexe brandverzekeringen.

De werkvoorraad wordt door de planner op de afdeling in kaart gebracht. Zodoende weet jij precies wat voor werk er ligt en kan je het samen met het team verdelen. Afhankelijk van wat voor jullie team werkt doe je dit in een dag- of weekstart. Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.

Widget - Vacatures 1 (4 kolommen)

Ben jij op zoek naar een vaste baan? En wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen detachering en werving & selectie?

Ontdek meer
Blog: How to solliciteren #2

Lees hier hoe jij ervoor zorgt dat wij niet om jouw sollicitatie heen kunnen!

Ga naar de tips
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €4500 - €5100 (40 uur)
 • Prestatiebeloning 13e maand
 • Mobiliteit Reiskostenvergoeding
 • Pensioen Pensioenregeling
 • Opleidingsbudget Vrijheid opleidingen te volgen
 • Vrije keuze Collectiviteitskorting op verzekeringen, Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Minimaal 7 jaar ervaring in het accepteren van (groot)zakelijke brandrisico’s
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl