Bekijk actueel aanbod

Casemanager verzuim

  • Tilburg
  • Inkomen
  • €2600-2900 (36 uur)
  • 32-36 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Mensen die gelukkig zijn met hun werk vormen de basis voor elk succesvol bedrijf (daarnaast helpt een goed idee natuurlijk ook). Soms is de relatie tussen werk en werknemer niet altijd even bestendig. Helaas vaak met langdurig verzuim als gevolg. Als Casemanager verzuim bieden wij je een uitdagend en afwisselend traject om precies met deze materie aan de slag te gaan!

Jij als Casemanager verzuim

Om van dit traject een succes te maken, breng je al een specialisme op het gebied van sociale zekerheid mee. Maar nog belangrijker is jouw motivatie om een echte Casemanager/verzuimspecialist te worden en dat via Rochewood bij verschillende organisaties te laten zien. Te beginnen bij Achmea Interpolis in Tilburg.

Als Casemanager snap jij dat verzuim niet altijd betekent dat iemand ziek is. Je weet dat succes een heel divers begrip is in deze niche. Dat kan immers gaan van een vervroegde IVA-toekenning tot aan een succesvol 2e spoortraject of iemand die achteraf gezien simpelweg niet gelukkig was in zijn functie en ander werk gaat doen. Feit is dat links- of rechtsom jij als Casemanager de touwtjes in handen hebt.

Die touwtjes slaan op het re-integatieproces dat je als Casemanager begeleidt. Je pakt hierin een regierol richting de werkgever en zorgt ervoor dat verantwoordelijkheid betreft de Wet verbetering Poortwachter (WvP) wordt genomen. Schadelastbeperking is een belangrijk onderdeel van je werk, binnen de kaders van wet- en regelgeving. Gezond en gelukkig werken staat centraal.

Je weet dat je als Casemanager stevig in je schoenen moet staan. Verzuim is vaak een complexe situatie waar niet één makkelijke oplossing voor is. Je komt al een heel eind als je goed kunt luisteren en een gezond kritische blik hebt, die je durft te delen. Adviseren van betrokkenen gaat je goed af. Ook als sprake is van weerstand. Verder ben je inhoudelijk helemaal thuis in de WvP, maar doe je vooral recht aan de menselijke kant van verzuim.

Widget: Werken bij Rochewood 2

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Inkomen
 • Kennis en ervaring Werkervaring as Casemanager verzuim of HR-adviseur met specialisatie in verzuim/casemanagement
 • Beschikbaarheid 32-36 uur
Interview: Werken als Claimbehandelaar 2

Annelieke werkt via Rochewood in het segment inkomen. Specifiek als Claimbehandelaar AOV bij Interpolis. Benieuwd naar haar ervaringen in haar vak en de detachering?

Lees verder

Net als onze Rochewood-collega's Annerieke, Annelieke, Karin, Ron, Maurice, Joost en Michiel ga je bij ons starten in het segment Inkomen. Hierdoor kun je als Casemanager via Rochewood aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en organisaties, zoals verzekeraars, beursmakelaars, arbodienstverleners en gemeenten. We verwachten dat je eerste opdracht 6 maanden duurt. Na die 6 maanden is verlenging mogelijk of start je in een andere opdracht om daar je vaardigheden als Casemanager te laten zien. Je kiest immers niet voor niets voor afwisseling en uitdaging als je in de detachering start!

Matthew Last
Accountmanager
t
06 12 87 00 12
e
m.last@rochewood.nl