Bekijk actueel aanbod

Junior projectspecialist conversie

  • Tilburg
  • Verzekeringen
  • €2500-2750 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Hbo

Dat is een beste mond vol. Gelukkig slaat het precies op het werk dat je doet en de ontwikkeling waarvoor je kiest! Een complexe projectomgeving, je ontwikkelen tot conversiespecialist, het spannende van detachering en werken bij een bekende organisatie als Interpolis gecombineerd in één baan. Maak jij van deze mix ingrediënten jouw baan?

Jij als Junior projectspecialist conversie

Zoals de wetten van innovatie voorschrijven, vervangt het nieuwe uiteindelijk altijd het oude. Dat geldt al helemaal voor iets ontastbaars als verzekeringen. De komende 2 jaar gaat er een nieuw zakelijk verzekeringsproduct worden uitgerold. Om dit in goede banen te leiden ben jij nodig! Want hoe ga je een nieuw product de juiste zachte landing geven bij duizenden verzekerde klanten? Uitdaging: Check!

Als Junior projectspecialist ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van verzekerde risico’s van zakelijke klanten. Dat doe je nog specifieker door heel goed te weten tegen wat voor voorwaarden en tot welke hoogte een bepaald risico verzekerd is volgens het oude product. Dit alles zet je vervolgens om (converteren) naar wat er binnen het nieuwe product kan. Simpel toch? Maar het wordt complexer.

Want wat doe je met uitzonderingen of bijzondere voorwaarden? Het oude product is namelijk een maatwerk product dat naar een meer gestandaardiseerd zakelijk verzekeringspakket wordt gebracht. Precies daar wordt het complex en ga jij inhoudelijk de diepte om risicobeheersing goed te begrijpen en nog beter te vertalen. En dat voor duizenden klanten!

Onderweg kom je qua informatievoorziening en processen de benodigde kwaliteitsslagen tegen. Want de informatie of werkwijze die jij nodig hebt om een goed besluit te nemen, die is er (nog) niet altijd. Dit neem je als Projectspecialist natuurlijk gelijk mee in het werk dat je doet. Daarvoor zal je geregeld telefonisch overleggen met de adviseurs die bij Rabobank werken en blijf je samen met je projectleden denken in verbeterkansen.

Interpolis bedient, in samenwerking met Rabobank als advieskanaal, duizenden ondernemers op het gebied van risicobeheer en verzekeringen. Van eenmanszaak tot grootzakelijk, van logistiek tot zakelijke dienstverlening en van wagenpark tot aansprakelijkheid. Als Junior projectspecialist ga jij vooral aan de slag voor klanten met een omzet tot €10 miljoen of tot 100 werknemers op de gebieden aansprakelijkheid, rechtsbijstand, milieu, brand en verkeer.

De wat-, waarom-, hoe- vraag komt echt van pas om de materie te leren en het gewenste tempo te behalen en behouden. Je omarmt verandering. Simpelweg omdat verandering de kern van je werk is en omdat je lid bent van een projectteam. Het gaat voorkomen dat wat je gisteren bedacht hebt, morgen alweer achterhaald is. Je kunt vooral snel schakelen in het eenvoudige, administratieve werk dat je doet om vervolgens je concentratie en nauwkeurigheid te pakken voor het complexere werk.

Denk je nu: dit is precies hoe ik graag werk? Dan is het aanvullend gewenst dat je daarnaast al wat ervaring meebrengt in verzekeringsland. Denk aan ervaring als particulier of zakelijk adviseur bij een bank of verzekeraar of als binnendienstmedewerker bij een tussenpersoon. Met deze combinatie van ervaring en skills ga jij van dit project een succes maken!

Widget: Werken bij Rochewood 3

Wat is de impact van schade uit brand, een ongeval op het werk of een collega die de bedrijfsauto in de prak rijdt? En welke combinatie van preventiemaatregelen en verzekeringen geeft de klant het juiste zelfverzekerde gevoel?

 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier
 • Kennis en ervaring Ervaring als particulier en/of zakelijk adviseur bij een bank, verzekeraar of tussenpersoon
 • Beschikbaarheid 32-40 uur
Interview: Werken als Acceptant 2

Risicobeheersing is een vak apart. Daar kan Erwin Demmink als echte specialist over meepraten. Benieuwd naar zijn verhaal?

Lees verder

Je gaat de komende 1 tot 2 jaar via Rochewood aan de slag bij Interpolis in Tilburg. Een bekend merk in verzekeringsland. Omdat je dit werk waarschijnlijk nog niet eerder hebt gedaan, staat er een uitgebreid opleidingstraject voor je klaar. Samen met je collega Projectspecialisten ga je zo het werk eigen maken.

Onderweg werk je via Rochewood en op detacheringsbasis. Je doet dat bewust, omdat afwisseling je aantrekt, je veel wil leren in korte tijd en onderweg een goed werkgever kan gebruiken die je helpt. Wij zien deze vacature samen met jou dan ook als een mooie eerste stap in de detachering. Een stap die we na dit project gaan vervolgen. Bijvoorbeeld als Acceptant of Schadebehandelaar bij Interpolis of een van onze andere opdrachtgevers.

Risette Verbeek
Accountmanager
t
06 10 74 70 80
e
r.verbeek@rochewood.nl