Bekijk actueel aanbod

Letselschade behandelaar middelzwaar en zwaar letsel

  • Amstelveen
  • Verzekeringen
  • €3000-3800 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Freelance
  • Hbo, Wo

Jij bent een ervaren Letselschadebehandelaar en gewend te werken aan dossiers met een looptijd van meer dan twee jaar. En je overweegt een overstap naar een andere werkomgeving. Wie weet wordt dit jouw volgende stap: aan de slag als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel via Rochewood bij een verzekeraar in de Randstad.

Jij als Letselschade behandelaar middelzwaar en zwaar letsel

Deze vacature past jou perfect als je ervaring hebt met de behandeling van letselschades. Met name de letselschadedossiers met een looptijd van meer dan twee jaar. Dit zijn dan bijvoorbeeld de WAM-schades, de zelfstandigenschades of de overlijdensschades. Je bent daarbij gewend te werken vanuit een eigen bestand. Verder is jouw kracht je passie voor het letselschadevak. Als jij iemand vertelt wat je voor de kost doet op een verjaardag, lichten je ogen op.

Tact en accuratesse
Jij weet in jouw vak dat het oplopen van letsel door een ongeval veel impact kan hebben op iemands leven. Helemaal de dossiers waar jij aan gewend bent te werken. Jouw gevoel voor tact is daarbij van groot belang gecombineerd met accurate verslaglegging. Daarnaast beschik je over je wft basis en schade particulier behaald en houd je deze bij. Mocht je een Leergang personenschade licht letsel of middelzwaar letsel gedaan hebben dan is dat een grote pre.

Belang van de verzekeraar en het slachtoffer
Het letselschadevak kent weinig geheimen voor jou. Tegelijkertijd ben je nooit uitgeleerd. Je verwacht in ieder geval niet in een gespreid bedje te komen en houdt ervan orde te scheppen in de spreekwoordelijke chaos. Als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel steek je graag je handen uit de mouwen. Jij voert de regie over het letselschadedossier. Tevens bepaal je de strategie en of de inzet van andere disciplines nodig is. Je moet veel en snel kunnen schakelen. Het ene moment heb je contact met het slachtoffer en leg je verder de vervolgstappen uit. Het andere moment besluit je een medisch adviseur of letselschaderegelaar in te schakelen. Of je gaat met een belangenbehartiger de onderhandeling in. Jouw taak is het afwikkelen van het letselschadedossier naar tevredenheid van alle betrokken partijen. Je stelt het slachtoffer centraal en verliest daarbij het belang van de verzekeraar niet uit het oog.

Deze opdracht is in de omgeving van Amsterdam, namelijk in Amstelveen. De duur van de opdracht als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel is minimaal drie maanden met grote kans op verlenging. Je komt te werken in een team waar alle letselschadedossiers behandeld worden. Dit is een afdeling met als doel dat iedereen uiteindelijk alle dossiers kan behandelen. Dit betekent voor jou dat je werkt in een gevarieerde portefeuille waarbij de nadruk ligt op de middelzware en zware letselschadedossiers. 

Amstelveen
Deze verzekeraar is het afgelopen jaar veel in het nieuws geweest. Zij zijn hard bezig orde op zaken te stellen. Hier ligt dan voor jou ook de uitdaging!

Na deze opdracht als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel bij deze verzekeraar succesvol te hebben afgerond, is het mogelijk aan de slag te gaan bij een van onze andere opdrachtgevers. Nieuwe ervaringen en regelmatig een andere werkomgeving is tenslotte iets waarvoor je bewust kiest als je de detachering ingaat.

PIV Logo

Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Jouw voordelen: gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, toegang tot het PIV Kennisnet en het bijwonen van de jaarlijkse PIV-conferentie.

Lijkt dit jou als freelancer een ideale opdracht en zoek je een goede bemiddelaar?

 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3000-3800 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Lease-auto Klasse A, privé rijden voor €40 eigen bijdrage
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Werkervaring met het behandelen van middelzware tot zware letselschadedossiers
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.