Bekijk actueel aanbod

Acceptant brand volmacht

  • Den Haag
  • Verzekeringen
  • €3500-4200 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Freelance
  • Mbo

Voor alternatieve verzekeringsoplossingen ben je bij jou aan het goede adres. In ieder geval als je als Acceptant brand volmacht bij ons komt werken! Jouw vakkennis toepassen als Acceptant? In voor dynamiek en een uitdagende klus? Via Rochewood kun je bij Nationale Nederlanden in Den Haag aan de slag!

Jij als Acceptant brand volmacht

Wat je als Acceptant allemaal doet? Dat hoeven we jou als ervaren Acceptant niet te vertellen! Wat deze vacature er een maakt om serieus te overwegen, natuurlijk wel. Minimaal een half jaar kun je via Rochewood bij Nationale Nederlanden ervaring opdoen met het (her)beoordelen en accepteren van brandverzekeringen in de volmacht. 

Zie jij kansen tot verbetering?
Ondernemers hebben in lang niet alle gevallen duidelijk in beeld wat de gevolgen zijn van een brandschade. Het inschatten van de materiële schade zal in veel gevallen nog wel lukken maar denkt men ook aan de tijd die je nodig hebt om een bedrijf weer 100% draaiend te krijgen? Als Acceptant brand spoor je de polissen op waar verbeterkansen liggen. Samen met het intermediair (advies en verkoopkanaal voor de klant) ga je hier vervolgens mee aan de slag. Volstaat de premie nog wel voor de gedekte risico’s? Kun je met de juiste clausules en uitsluitingen tot een verlaagd risico komen zonder een hogere premie te vragen? Als zakelijk Acceptant weet jij het beste antwoord!

Hoe vind jij de balans?
De tussenpersonen waar je mee werkt, zijn net als jij verzekeringsspecialisten. Adviseurs die de klant spreken, ook als dit gaat over de premieverhoging die jij voorstelt. Die boodschap breng je dus inhoudelijk onderbouwd én communicatief tactvol. Er zal de nodige weerstand zijn. Je snapt de impact voor de klant en de positie van het intermediair. Tegelijkertijd snap je ook dat niet elke klant behouden kan blijven. Het vinden van balans hierin is precies wat deze baan voor jou uitdagend maakt.

Als Acceptant ga je via Rochewood aan de slag bij Nationale Nederlanden in Den Haag. En dat gedurende geheel 2019! Het kan zijn dat je een paar weken begint op locatie Amsterdam en de rest van het jaar in Den Haag gaat werken. Ben je dus nu nog niet beschikbaar, maar per januari wel? Dan is het ook zeker de moeite waard om te solliciteren!

Het team waarin je werkt is op zijn zachts gezegd divers te noemen. Interne en externe krachten, generalisten en specialisten. Alles wat op zakelijk acceptatievlak valt te bedenken, dat heeft dit team in huis. Wekelijks worden er agile stand-ups georganiseerd. Men weet waar ze gezamenlijk aan werken. Het team is ongeveer 20 collega’s groot.

Voeg aan dit alles de uitdagingen aan toe die de detachering je biedt, zoals een meer onafhankelijke rol, ruimte om je ervaringen die je meebrengt van andere bedrijven en functies te delen en volop de inhoud in te duiken, en je hebt een leuke uitdaging voor je liggen!

Na de overname van Delta Lloyd door Nationale Nederlanden ligt er een uitdaging voor je klaar. Simpelweg het rendement en de risico's wat meer in balans krijgen. Als Acceptant aan jou de schone taak om te helpen dit voor elkaar te krijgen!

Widget - Freelance (4 kolommen)

Ook als freelancer kan jij reageren op deze vacature! Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten als je als freelancer met Rochewood gaat samenwerken?

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3500-4200 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als zakelijk Acceptant brand (het liefst in de volmacht)
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl