Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel

  • Apeldoorn
  • Verzekeringen
  • €3000-3800 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Hbo, Wo

Jij hebt inmiddels al de nodige ervaring opgedaan in het letselschadevak. Als Letselschadebehandelaar heb je minimaal twee jaar ervaring op kortlopende letselschadedossiers en ben je toe aan een volgende stap. Wie weet ga jij aan de slag als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel via Rochewood bij onze opdrachtgever in Apeldoorn!

Jij als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel

Deze vacature is voor jou ideaal als je al ervaring hebt met de behandeling van letselschades. Met name de letselschadedossiers met een looptijd tot twee jaar. Denk hierbij aan bijvoorbeeld whiplash ten gevolge van een auto-ongeluk of een botbreuk door de val van een trap. Inmiddels ben je wel toe aan meer uitdaging en wat complexere dossiers. Daarbij maak je graag een verdiepingsslag. Jij hebt dagelijks veel telefonisch contact met slachtoffers en probeert deze dossiers goed af te wikkelen. Daarbij kun je als geen ander goed luisteren, is er niets op je verslaglegging aan te merken en vind je het fijn te werken in een professionele omgeving.

Wat jij weet
Jij weet in jouw vak dat het oplopen van letsel door een ongeval veel impact kan hebben op iemands leven. Empathie en goed luisteren zijn onmisbaar in jouw job als Letselschadebehandelaar. Verder beschik je over een afgeronde Hbo opleiding. Daarnaast heb jij je wft basis en schade particulier behaald en houd je deze bij. Je bent je ervan bewust dat het slachtoffer centraal staat zonder daarbij het belang van de verzekeraar uit het oog te verliezen.

Afwisselend werk
Het letselschadevak zit vol uitdagingen. Tegelijkertijd valt er veel te leren. Als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel heb je de regie over het letselschadedossier, bepaal je de strategie en of de inzet van andere disciplines nodig is. Je moet veel en snel kunnen schakelen. Het ene moment heb je contact met het slachtoffer en leg je verder de vervolgstappen uit. Het andere moment besluit je een medisch adviseur of letselschaderegelaar in te schakelen. Of je gaat met een belangenbehartiger de onderhandeling in. Kortom, veel afwisseling en veel uitdaging.

Deze opdracht is natuurlijk bij Achmea, de grootste verzekeraar van Nederland. Daarnaast ook favoriete werkgever in verzekeringsland. De duur van de opdracht als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel is minimaal drie maanden met grote kans op verlenging. Afhankelijk van je werkervaring, je eigen ambities en waar je hulp het hardst nodig is, kom je in een specialisten team te werken in Apeldoorn. Dit kan het team Varia, Ortho of NOK (niet objectiveerbare klachten) zijn. Deze teams maken deel uit van Achmea Personenschade en omvat ruim 200 mensen die verdeeld over de locaties Apeldoorn en Tilburg werken. Kom je echt net kijken dan is er ook de mogelijkheid om in Apeldoorn op de afdeling MIA (melding intake aansprakelijkheid) aan de slag te gaan. 

Preferred Supplier
Rochewood is Preferred Supplier voor Achmea. Dit betekent dat wij een van de eerste bureaus zijn die op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures op het gebeid van schadeverzekeringen. Voor jou een groot pluspunt!

Na je eerste opdracht als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel bij Achmea succesvol te hebben afgerond, is het mogelijk aan de slag te gaan bij een van onze andere opdrachtgevers. Nieuwe ervaringen en regelmatig een andere werkomgeving is tenslotte iets waarvoor je bewust kiest als je de detachering ingaat.

PIV Logo

Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Jouw voordelen: gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, toegang tot het PIV Kennisnet en het bijwonen van de jaarlijkse PIV-conferentie.

Verhalen - Letselschadebehandelaar 4 (blauw/grijs)

Souhäila ontwikkelt zich via Rochewood tot Registerexpert Personenschade. En dat naast haar opdracht bij Achmea. Benieuwd hoe ze dat doet?

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3000-3800 (40 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Opleidingen Leergang middelzwaar letsel
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Minimaal twee jaar werkervaring met het behandelen van letselschades met een doorlooptijd tot twee jaar
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.