Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar particulieren

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2100-2600 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Mbo

Een ongelukje zit in een klein hoekje, ben jij de schadebehandelaar die een schade volledig van A tot Z afhandelt? Wil jij ervaren hoe het is om te werken bij verschillende organisaties? Wie weet wordt dit jouw stap naar een succesvolle carrière via Rochewood als Schadebehandelaar.  

Jij als Schadebehandelaar particulieren

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als Schadebehandelaar behandel jij schades die voortkomen uit allerlei ongelukken en ongevallen. Zo behandel je schades die zijn opgelopen in het verkeer, thuis of op het werk. Zowel schades op het gebied van brand, verkeer, reizen en aansprakelijkheid kunnen onderdeel zijn van jouw werk.

Specialist of multibranche?
Als Schadebehandelaar via Rochewood ben je specialist in één gebied of werk je multibranche op meerdere schadegebieden. Jij pakt de schade op vanaf het moment dat deze gemeld wordt. Het beoordelen van de schadeclaim is hier een volgende stap. Vragen als: wie is er aansprakelijk? en: wat wordt er gedekt vanuit de polisvoorwaarden? Zullen eerst centraal staan. Soms zal je hierin samenwerken met een schade-expert of andere deskundigen zodat je uiteindelijk tot het juiste besluit kan komen.

Empathisch maar kritisch
Daarnaast zal je ook het directe contact voeren met de klanten en alle betrokken partijen bij de schade. Je sociale vaardigheden zullen op de proef worden gesteld als je spreekt met een klant. Naast deze vaardigheden moet je ook kritisch blijven en objectief de schade kunnen bekijken. Zonder de administratieve skills kom je er ook niet. Bij elk nieuw schadedossier zal je alle factoren tot op de bodem moeten uitzoeken. Ga jij deze uitdaging aan?

Sta jij stevig in je schoenen?
Tot slot zal je niet altijd het antwoord kunnen geven dat iemand wil horen. Bijvoorbeeld als een schade niet is gedekt door de verzekering. Ook dan sta je stevig in je schoenen en weet je onderbouwd je besluit over te brengen. Herken jij jezelf in al deze eigenschappen? Dan ben jij de Rochewood professional die wij zoeken.

Als jij via Rochewood aan de slag gaat als Schadebehandelaar staat jouw carrièrepad centraal. Door te werken via een detacheringsbureau als Rochewood kan je meerdere ervaringen op gaan doen als Schadebehandelaar. Wij kennen onze opdrachtgevers goed en helpen jou met hen om tafel te komen.

Waar wil jij aan de slag?
Als Schadebehandelaar via Rochewood kan je bij verschillende organisaties aan de slag. Wil jij ervaring opdoen bij meerdere opdrachtgevers zoals een verzekeraar, expertisebureau, een tussenpersoon, de gemeente of de rechtsbijstand? Dan zijn er bij Rochewood en in de detachering genoeg mogelijkheden. Samen met jou bepalen we wat het beste bij je past.

Widget: Contractvormen

Vraagt detachering echt zoveel flexibiliteit? En wat als een opdracht voltooid is? Hoe zit het dan met jouw contract?

Lees verder
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier
 • Kennis en ervaring Je hebt werkervaring als schadebehandelaar of schademelder
 • Beschikbaarheid 32-40 uur
Blog: How to solliciteren #2

Lees hier hoe jij ervoor zorgt dat wij niet om jouw sollicitatie heen kunnen!

Ga naar de tips

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Marrianne van den Heuvel
Recruiter
t
06 13 49 89 13
e
m.heuvel@rochewood.nl