Bekijk actueel aanbod

Letselschade behandelaar middelzwaar en zwaar letsel

  • Amsterdam
  • Verzekeringen
  • €3000-3800 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Freelance
  • Hbo, Wo

Jij bent een ervaren Letselschadebehandelaar en gewend te werken aan dossiers met een looptijd van meer dan twee jaar. En je overweegt een overstap naar een andere werkomgeving. Wie weet wordt dit jouw volgende stap: aan de slag als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel via Rochewood bij een verzekeraar in de Randstad.

Jij als Letselschade behandelaar middelzwaar en zwaar letsel

Deze vacature past jou perfect als je ervaring hebt met de behandeling van letselschades. Met name de letselschadedossiers met een looptijd van meer dan twee jaar. Dit zijn dan bijvoorbeeld de WAM-schades, de zelfstandigenschades of de overlijdensschades. Je bent daarbij gewend te werken vanuit een eigen bestand. Verder is jouw kracht je passie voor het letselschadevak. Als jij iemand vertelt wat je voor de kost doet op een verjaardag, lichten je ogen op.

Tact en accuratesse
Jij weet in jouw vak dat het oplopen van letsel door een ongeval veel impact kan hebben op iemands leven. Helemaal de dossiers waar jij aan gewend bent te werken. Jouw gevoel voor tact is daarbij van groot belang gecombineerd met accurate verslaglegging. Daarnaast beschik je over je wft basis en schade particulier behaald en houd je deze bij. Mocht je een Leergang personenschade licht letsel of middelzwaar letsel gedaan hebben dan is dat een grote pre.

Belang van de verzekeraar en het slachtoffer
Het letselschadevak kent weinig geheimen voor jou. Tegelijkertijd ben je nooit uitgeleerd. Je verwacht in ieder geval niet in een gespreid bedje te komen en houdt ervan orde te scheppen in de spreekwoordelijke chaos. Als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel steek je graag je handen uit de mouwen. Jij voert de regie over het letselschadedossier. Tevens bepaal je de strategie en of de inzet van andere disciplines nodig is. Je moet veel en snel kunnen schakelen. Het ene moment heb je contact met het slachtoffer en leg je verder de vervolgstappen uit. Het andere moment besluit je een medisch adviseur of letselschaderegelaar in te schakelen. Of je gaat met een belangenbehartiger de onderhandeling in. Jouw taak is het afwikkelen van het letselschadedossier naar tevredenheid van alle betrokken partijen. Je stelt het slachtoffer centraal en verliest daarbij het belang van de verzekeraar niet uit het oog.

Rochewood bijzonder deelnemer PIV
Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Je kunt gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, waarbij je bijgepraat wordt over actuele kwesties in de letselschadepraktijk. Daarnaast krijg je toegang tot het besloten deel van de website van PIV en kun jij als collega van Rochewood deelnemen aan de jaarlijkse PIV-conferentie.

Deze opdracht is in de omgeving van Amsterdam, namelijk in Amstelveen. De duur van de opdracht als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel is minimaal drie maanden met grote kans op verlenging. Afhankelijk van je werkervaring, je eigen ambities en waar je hulp het hardst nodig is, kom je te werken in het team waar alle letselschadedossiers behandeld worden. Dit is een afdeling waar het streven is dat een ieder uiteindelijk alle dossiers kan behandelen. Dit betekent dat je werkt in een gevarieerde portefeuille.

Amstelveen
Deze verzekeraar is het afgelopen jaar veel in het nieuws geweest. Zij zijn hard bezig orde op zaken te stellen. Hier ligt dan voor jou ook de uitdaging!

Na deze opdracht als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel bij deze verzekeraar succesvol te hebben afgerond, is het mogelijk aan de slag te gaan bij een van onze andere opdrachtgevers. Nieuwe ervaringen en regelmatig een andere werkomgeving is tenslotte iets waarvoor je bewust kiest als je de detachering ingaat.

Widget Amber

Amber werkt als Letselschadebehandelaar via Rochewood bij Univé. Benieuwd hoe ze de stap van belangenbehartiger naar verzekeraar en werken in de detachering ervaart?

Lees verder
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier
 • Kennis en ervaring Werkervaring met het behandelen van middelzware tot zware letselschadedossiers
 • Beschikbaarheid 32-40 uur
Over freelance

Lijkt dit jou als freelancer een ideale opdracht en zoek je een goede bemiddelaar?

Ontdek de mogelijkheden

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Deborah Olie
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
d.olie@rochewood.nl