Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar AVB

  • Apeldoorn
  • Verzekeringen
  • €3000-3800 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo, Wo

De laatste jaren is de aansprakelijkheid van werkgevers voor letselschade van hun medewerkers uitgebreid. Dit is voor jou geen verrassing. Als Letselschadebehandelaar is jouw specialisme namelijk AVB (bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering) en ben je toe aan een andere werkomgeving. Wie weet ga jij aan de slag als Letselschadebehandelaar AVB via Rochewood bij onze opdrachtgever in Apeldoorn!

Jij als Letselschadebehandelaar AVB

Deze vacature is voor jou ideaal als je ervaring hebt met de behandeling van zakelijke letselschades. Het gaat hier om letselschade die medewerkers van een bedrijf (MKB of ZZP) aanrichten tijdens het werk. Hierbij kun je denken aan letsel aan een persoon of aan een medewerker. Arbeidsongevallen maar ook beroepsziektes vallen onder deze verzekering. De looptijden van deze letselschadedossiers verschillen. Jij hebt dagelijks veel telefonisch contact met bedrijven of ZZP-ers en probeert deze dossiers goed en vlot af te wikkelen. Daarbij kun je als geen ander goed luisteren, is er niets op je verslaglegging aan te merken en vind je het fijn te werken in een professionele omgeving.

Wat jij weet
Jij weet in jouw vak dat het oplopen van letsel door een ongeval veel impact kan hebben op iemands leven. Empathie en goed luisteren zijn onmisbaar in jouw job als Letselschadebehandelaar AVB. Verder beschik je over een afgeronde Hbo opleiding. Daarnaast heb jij je wft basis en schade particulier behaald en houd je deze bij. Je bent je ervan bewust dat het slachtoffer centraal staat zonder daarbij het belang van de verzekeraar uit het oog te verliezen.
 
Afwisselend werk
Het letselschadevak zit vol uitdagingen. Tegelijkertijd valt er veel te leren. Als Letselschadebehandelaar AVB heb je de regie over het letselschadedossier, bepaal je de strategie en of de inzet van andere disciplines nodig is. Je moet veel en snel kunnen schakelen. Het ene moment besluit je een medisch adviseur of letselschaderegelaar in te schakelen. Het andere moment ga je met een belangenbehartiger de onderhandeling in. Kortom, veel afwisseling en veel uitdaging.
 
 

Deze opdracht is natuurlijk bij Achmea, de grootste verzekeraar van Nederland. Daarnaast ook favoriete werkgever in verzekeringsland. Vanaf 1 maart 2019 is er vanwege zwangerschapsverlof een tijdelijke vacature. Dit is voor de duur van ongeveer 4 a 5 maanden. Je komt dan in een specialisten team te werken in Apeldoorn. Het AVB letsel team tezamen met teamVaria, Ortho en NOK (niet objectiveerbare klachten) maak je deel uit van Achmea Personenschade. In totaal zo’n 200 mensen die werken op de locaties Apeldoorn en Tilburg.
 
Preferred Supplier
Rochewood is Preferred Supplier voor Achmea. Dit betekent dat wij een van de eerste bureaus zijn die op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures op het gebeid van schadeverzekeringen. Voor jou een groot pluspunt!
 
Na je eerste opdracht als Letselschadebehandelaar AVB bij Achmea succesvol te hebben afgerond, is het mogelijk aan de slag te gaan bij een van onze andere opdrachtgevers. Nieuwe ervaringen en regelmatig een andere werkomgeving is tenslotte iets waarvoor je bewust kiest als je de detachering ingaat.

PIV Logo

Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Jouw voordelen: gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, toegang tot het PIV Kennisnet en het bijwonen van de jaarlijkse PIV-conferentie.

Verhalen - Letselschadebehandelaar 4 (blauw/grijs)

Souhäila ontwikkelt zich via Rochewood tot Registerexpert Personenschade. En dat naast haar opdracht bij Achmea. Benieuwd hoe ze dat doet?

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3000-3800 (40 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Opleidingen Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Minimaal een jaar werkervaring met het behandelen van AVB letselschades
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.