Bekijk actueel aanbod

Letselschade specialist rechtsbijstand

  • Amsterdam
  • Verzekeringen
  • €3000-3800 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Freelance

Wil jij als Letselschade specialist van WA naar rechtsbijstand? Op zoek naar een ideale eerste stap als freelancer of in de detachering? Wij helpen je deze stap zetten! Je kunt vanaf februari, maart of april al aan de slag in Amsterdam, Den Bosch, Utrecht of Zaandam. Welke combinatie kies jij?

Jij als Letselschade specialist rechtsbijstand

Lees je deze vacature, dan maakt de stap van WA naar rechtsbijstand je nieuwsgierig. Vooral ‘’van toetsen en verstrekken naar beargumenteren en voor elkaar krijgen’’, klinkt je bekend in de oren. Je staat mensen bij die verzekerd zijn voor rechtsbijstand en jou als Letselschade specialist vertrouwen om materiële en immateriële schade vergoed te krijgen.

De letselschade die mensen oplopen komt vooral door verkeersongevallen, mishandeling, medische incidenten en arbeidsongevallen. Om deze letselschades vlot op te kunnen pakken heb je al de nodige ervaring hiermee. Verder heb je de praktische instelling om in korte tijd veel werk te verzetten. De gedachte alleen al prikkelt nieuwsgierigheid.

De juiste persoon voor rechtsbijstand
Elke zelfstandige letselschadebehandelaar beschikt over de persoonlijkheid om mensen oprecht te willen en kunnen helpen. De uitgebreide kennis die je hebt, bijvoorbeeld dankzij de Leergang personenschade die je hebt behaald, weet je praktisch toe te passen en begrijpelijk over te brengen. Onderhandelen is je daarnaast niet vreemd. Aan de WA-kant doe je dat al voornamelijk met belangenbehartigers. Aan de kant van rechtsbijstand zal je meer te maken krijgen met letselschadebehandelaren werkzaam voor verzekeraars.

En daar komt precies de toegevoerde waarde naar voren die jij brengt. Je weet hoe het werkt aan de WA-kant en kunt dat inzetten om mensen vanuit rechtsbijstand zo goed als mogelijk bij te staan.

PIV Logo

Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Jouw voordelen: gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, toegang tot het PIV Kennisnet en het bijwonen van de jaarlijkse PIV-conferentie.

Lijkt dit jou als freelancer een ideale opdracht en zoek je een goede bemiddelaar?

Ontdek de mogelijkheden
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3000-3800 (40 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Kennis en ervaring Minimaal drie jaar werkervaring met het zelfstandig behandelen van letselschadedossiers
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Deze opdracht vervul je via Rochewood bij DAS Rechtsbijstand in Amsterdam, Den Bosch, Utrecht of Zaandam en zal initieel een halfjaar duren. We kunnen beginnen in februari, maart of april. Ideaal dus als je nu nog niet beschikbaar bent! Overigens is thuiswerken na de inwerkperiode een optie.

Na een halfjaar is verlenging mogelijk, afhankelijk van het werk dat er nog te doen is. Ga je toch liever voor een andere opdracht? Dan kun je via Rochewood aan de slag bij een andere organisatie. Bijvoorbeeld terug naar WA of misschien wel belangenbehartiging? Nieuwe ervaringen, werkomgevingen en mensen zijn namelijk waar je voor kiest in de detachering.