Bekijk actueel aanbod

Senior acceptant zakelijk volmacht

  • Rotterdam
  • Verzekeringen
  • €2500 - 3300 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Mbo

Hoeveel panelen heeft jouw afdeling in het plafond? Indien je het antwoord hierop weet, dan is het wellicht tijd om een nieuwe omgeving te zoeken. Deze vacature biedt jou de mogelijkheid om in een coördinerende rol voor de werkzaamheden op jouw specialisme ingezet te worden. Heb je wel de ervaring als acceptant zakelijke verzekeringen, maar nog niet WFT-schadeverzekeringen zakelijk? Dan krijg je ook de ruimte om deze te behalen.

Jij als Senior acceptant zakelijk volmacht

Jouw uitdagingen in het werkveld beginnen natuurlijk met de basale zaken in jouw functie. Je bent verantwoordelijk voor de klantbediening. Jouw klanten bevinden zich binnen je eigen organisatie en bij de tussenpersoon. Zij zullen verschillende vragen hebben omtrent mutaties, aanvragen en offertes. Voor jou de uitdaging om op heldere wijze toelichting te geven en daarmee de klant het gevoel te geven met een bekwame professional te maken te hebben.

De organisatie heeft volmacht afspraken met verschillende grote verzekeraars. Je beoordeelt dan ook nieuwe aanvragen voor zakelijke verzekeringen op basis van de voorwaarden van deze verzekeraars. Dit kunnen verzekeringen zijn van bedrijfsaansprakelijk tot aan het verzekeringen van een groot wagenpark. Daarnaast heb je ook te maken met het opstellen van na-afrekeningen, herbeoordeling van contracten en tal van andere werkzaamheden waarin jouw zorgvuldigheid tot zijn recht komt.

Als Senior acceptant heb je tenminste de wft module basis en schade particulier op zak. Heb je ook de module schadeverzekeringen zakelijk, dan wordt dit gewaardeerd. Dit mag overigens ook een branche of een A-diploma zijn. Zo niet, dan krijg je de ruimte om deze nog te behalen. Wat niveau betreft zijn er binnen de afdeling waar jij gaat werken twee profielen: Acceptant en Senior acceptant. Jij als Senior acceptant bent ten opzichte van de ‘reguliere’ acceptant de vraagbaak op gebied van acceptatie en behandelt de complexere aanvragen. Daarnaast kan je een coördinerende rol toebedeeld krijgen betreffende het plannen van de werkzaamheden.

Omdat dit een vacature is die wij vervullen via werving en selectie, kom jij als Senior acceptant zakelijke verzekeringen direct in dienst bij onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel. Een betrokken tussenpersoon met de ambitie om volledig levenslang financieel partner te zijn van haar klanten. En daarvoor ben jij, Senior acceptant zakelijke verzekeringen, essentieel!

Als ervaren professional ben je werkzaam in een enthousiast en hecht team. De afdeling bestaat uit 12 gedreven collega’s, waarvan er 7 op het beoordelen van zakelijke verzekeringen werken. Humor is hier van alle leeftijden. Het betreft een gemêleerd gezelschap van jong tot ervaren. Naast hun humor hebben ze nog een belangrijke eigenschap gemeen. De wil om de schouders eronder te zetten wanneer dit nodig is en elkaar ondersteunen in het werk. Daarbij is er altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek tijdens bijvoorbeeld de lunch en gezellige teamavonden.

Blog: How to solliciteren #3

Lees hier hoe jij ervoor zorgt dat wij niet om jouw sollicitatie heen kunnen!

Ga naar de tips
Widget - Vacatures 1 (4 kolommen)

Ben jij op zoek naar een vaste baan? En wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen detachering en werving & selectie?

Ontdek meer
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2500 - 3300 (40 uur)
 • Mobiliteit Reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen 20 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen Pensioenregeling
 • Vrije keuze Korting op (zorg)verzekering en een bijdrage in de kosten
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als acceptant zakelijke verzekeringen
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Daphne Voets
Accountmanager
t
06 12 80 92 92
e
d.voets@rochewood.nl