Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €3000-3800 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Freelance
  • Hbo, Wo

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het behandelen van letselschadedossiers met een looptijd tot een jaar. En je overweegt nu een overstap naar een andere werkomgeving. Wie weet wordt dit jouw volgende stap: als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel via Rochewood aan de slag bij een verzekeraar in Utrecht.

Jij als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel

Deze vacature is ideaal voor jou als je minimaal 3 jaar ervaring hebt met de behandeling van letselschades met een looptijd tot een jaar. Denk hierbij aan alle letselschades die niet vallen onder aansprakelijkheid, verkeer of buitenland letsel. De focus ligt daarbij op doorlooptijden. Het vlot en correct afwikkelen van deze dossiers is dus van groot belang in deze rol. 
 
Skillset
Jouw werk als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel vereist een bepaalde skillset. Je beschikt over een gezonde dosis empathie en op communicatief vlak weet jij ook van wanten. Je begrijpt dat de wereld van het slachtoffer voorlopig op zijn kop staat. Het dagelijks leven moet weer opnieuw vorm krijgen en niets is vanzelfsprekend. Jouw ervaring gecombineerd met je skillset gaat je helpen deze letselschadedossiers af te wikkelen. Je beschikt over wft basis en schade particulier en deze houd je bij. Een afgeronde Leergang personenschade middelzwaar letsel is een grote pre.
 
De goede balans
In jouwvakgebied is het een constant afwegen van belangen. Hoe kom je eenieder tegemoet zonder het belang van jouw opdrachtgever uit het oog te verliezen? Uiteindelijk wil iedereen hetzelfde namelijk het afwikkelen van het letselschadedossier naar tevredenheid van alle partijen. Jij voert daarbij de regie over het dossier. Tevens bepaal je de strategie en of de inzet van andere disciplines nodig is. Je moet veel en snel kunnen schakelen. Het ene moment heb je contact met het slachtoffer en leg je verder de vervolgstappen uit. Het andere moment besluit je een medisch adviseur of letselschaderegelaar in te schakelen. Of je gaat met een belangenbehartiger de onderhandeling in. Het is continu zoeken naar de goede balans. 

Rochewood bijzonder deelnemer PIV
Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Je kunt gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, waarbij je bijgepraat wordt over actuele kwesties in de letselschadepraktijk. Daarnaast krijg je toegang tot het besloten deel van de website van PIV en kun jij als collega van Rochewood deelnemen aan de jaarlijkse PIV-conferentie.
 

Deze opdracht is bij een verzekeraar in Utrecht. De duur van de opdracht als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel is minimaal drie maanden met grote kans op verlenging. Je komt te werken in een team dat bestaat uit zo'n 30 man. Daarbij is het streven de zwaarte van dossiers, licht, middelzwaar en zwaar steeds meer los te laten. In eerste instantie word je ingezet op dossiers die aansluiten bij je werkervaring en je eigen ambities.  
 
Utrecht
Deze verzekeraar verkocht al in 1720 voor het eerst een verzekering. Zij gaan al een tijd mee en zijn gevestigd in een prachtig pand in Utrecht. Kenmerkend voor deze verzekeraar is dat ze mensgericht zijn en diverse projecten en initiatieven steunen die mensen verder helpen. Ook vertegenwoordigen zij meerdere merken.
 
Na deze opdracht als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel bij deze verzekeraar succesvol te hebben afgerond, is het mogelijk aan de slag te gaan bij een van onze andere opdrachtgevers. Nieuwe ervaringen en regelmatig een andere werkomgeving is tenslotte iets waarvoor je bewust kiest als je de detachering ingaat.
 

Amber werkt als Letselschadebehandelaar via Rochewood bij Univé. Benieuwd hoe ze de stap van belangenbehartiger naar verzekeraar en werken in de detachering ervaart?

Lees verder

Lijkt dit jou als freelancer een ideale opdracht en zoek je een goede bemiddelaar?

Ontdek de mogelijkheden
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3000-3800 (40 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Minimaal drie jaar werkervaring met het behandelen van letselschadedossiers met een looptijd tot een jaar
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.