Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar particulieren

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2000-2500 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Mbo

In de verzekeringswereld is genoeg te doen. Dat wat je doet, kan alleen niet altijd zijn waar je nog even blij van wordt. Moet jij ook altijd je werk overdragen net als het uitdagend begint te worden? Dan is het voor jou tijd voor een stap verder als Schadebehandelaar!

Jij als Schadebehandelaar particulieren

Je bent verder gaan lezen, omdat je op zoek bent naar een andere baan. Of jij je in ieder geval aan het oriënteren bent. Misschien vraag jij je nu af: ‘’is dit dan iets voor mij’’? Laten we daar achter komen! In deze baan geef jij vervolg aan de ervaring die je al hebt in het bank- en/of verzekeringswezen. Je werkt dus al bij een bank of verzekeraar, maar bent wel toe aan meer inhoudelijke uitdaging. Je verder ontwikkelen in een rol als Schadebehandelaar is daarvoor de ideale volgende stap.

Ben jij klaar voor meer verantwoordelijkheid?
Je gaat meer doen met klantcontact, je verantwoordelijkheden gaan inhoudelijk verder en je komt in actie op een meer beslissend moment. Een ongeval of schade is namelijk hét moment dat een klant gebruik maakt van datgene waar premie voor is betaald. Maar wordt er dan altijd (volledig) uitgekeerd? Op die vraag en meer geef jij het antwoord.

Naast het aanspreekpunt voor particuliere klanten heb je ook contact met adviseurs van tussenpersonen of derde maatschappijen. Je beantwoordt hun vragen over bijvoorbeeld dekkingen en mutaties. Je merkt het al, je bent een gesprekspartner op verschillende niveaus. Het is dus belangrijk dat je gemakkelijk verbinding maakt met klanten en collega’s van de afdelingen waar je mee samenwerkt.

Hoe geef jij de klant een zelfverzekerd gevoel?
Los van het antwoord, zorg jij er mede voor dat het zelfverzekerde gevoel over onvoorziene omstandigheden bij klanten bewaard blijft. Je inlevingsvermogen, geduld en communicatief talent zorgt hier wel voor. Je spreekt mensen op momenten dat er iets is gebeurd, dus deze eigenschappen zullen zeker op de proef worden gesteld.

Wat wordt jouw specialisme?
Waar je qua specialisme precies begint, hangt af van je ervaring. Meestal zijn woonverzekeringen een goed begin en ontwikkel jij je stapsgewijs richting bijvoorbeeld reis- en recreatie, verkeer en aansprakelijkheid. Onderweg ontdek je de breedte en diepte van het verzekeringsvak en hoe het is om aan deze kant van het schadeproces te werken.

Er ligt een op maat gemaakt opleidingstraject van 2 weken voor jou klaar. Daarnaast word je intensief gecoacht on the job en is er ruimte voor eigen inbreng. First time fix is het speerpunt van de afdeling. Één ding is zeker: je wordt goed begeleid om de beste professional te worden. Zodra je zelfstandig kunt werken is thuiswerken mogelijk! 

Jouw collega’s
Als medewerker schademelding particulier werk je met bijna 30 collega’s aan een effectieve en goede afwikkeling van schades. Je gaat aan de slag bij een verzekeraar in Utrecht en komt te werken in een frontoffice omgeving met collega’s die allemaal een sterke focus hebben op kwaliteit. Dat merk je aan de professionele dienstverlening die ervoor zorgt dat de klant altijd centraal staat.

Jouw werkplek
Naast een inspirerend en duurzaam kantoorpand is de opdrachtgever gericht op innovatie. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en verbetering, zowel op persoonlijk als op bedrijfsmatig gebied. 

Jouw werk is topsport, want je voert zo’n 50 telefoongesprekken per dag en elk gesprek is anders. Is dit voor jou nog niet genoeg. Dan kun je bij deze opdrachtgever een sportschool abonnement afsluiten en jezelf na werktijd nog even in het zweet werken! Jouw avond begint met een voldaan gevoel!

Blog: How to solliciteren #1

Lees hier hoe jij ervoor zorgt dat wij niet om jouw sollicitatie heen kunnen!

Ga naar de tips
 • Contract Projectcontract
 • Salaris €2000-2500 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • Opleidingsbudget Wft-schade particulier
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Je hebt werkervaring als schadebehandelaar of schademelder
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Risette Verbeek
Accountmanager
t
06 10 74 70 80
e
r.verbeek@rochewood.nl