Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar zakelijk

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €3000-3500 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Hbo

Heb je ervaring als Schadebehandelaar zakelijk en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je op zoek naar meer afwisseling in opdrachten, opdrachtgevers of een specialisme? In dit geval gaan wij bij Rochewood voor jou aan de slag. Nieuwsgierig geworden hoe we dat doen? Lees dan snel verder!

Jij als Schadebehandelaar zakelijk

Jouw zakelijke klanten (van MKB, agrarisch tot Grootzakelijk) kunnen erop rekenen dat ze in geval van schade, aan jou de beste Schadebehandelaar hebben. Als Schadebehandelaar zakelijk zal je in sommige van deze gevallen te maken krijgen met afgesloten schadeverzekeringen die zijn uitgezet op de beurs. Jij bent zowel adviseur voor de klant als de verzekeraar, maar neemt ook een rol aan in de communicatie met de schade-experts, accountmanagers en interne collega’s. Een schadegeval is al vervelend genoeg, dus jij zet je vanaf het eerste moment direct in voor jouw klant. Uiteindelijk neem jij het besluit of de schadeclaim terecht is en wat de feitelijke uitbetaling zal zijn aan de eiser. Jij houdt enerzijds rekening met de vooraf gemaakt reservering maar gaat ook voor het optimale resultaat voor de klant.  

Als Schadebehandelaar verkeer zakelijk of transport ben jij niet onbekend met termen als OVS, CAR en Clearinghouse. Maar misschien duik jij wel liever in andere materie zoals brand zakelijk, aansprakelijkheid voor bedrijven, arbeidsongeschiktheid, of AGRO? Heb je ervaring als Schadebehandelaar in meerdere functies en/of branches? Waar jouw ambitie ligt is voor ons belangrijk, samen kijken we dan ook welke opdrachten het beste bij jou passen.

Afhankelijk van waar jij uiteindelijk op detacheringsbasis in dienst gaat zullen er nuanceverschillen zijn in de werkzaamheden. Jij beschikt dus over een goede basis maar bent flexibel als het gaat om de invulling van een opdracht. Als Rochewood professional ga je graag de uitdaging aan en weet jij hier snel je weg in te vinden.

Als Schadebehandelaar heb jij al de nodige ervaring opgedaan op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen. Jij weet dat jouw passie ligt in het verzekeringsvak. Ervaring heb je al, en dat komt goed uit! Deze ervaring neem je namelijk mee in de diverse opdrachten die jij uit gaat voeren.

Als Schadebehandelaar via Rochewood ga jij je het komende jaar bij verschillende opdrachtgevers laten zien. Wil jij ervaring opdoen bij meerdere opdrachtgevers zoals een verzekeraar, een transportbedrijf, een volmachtkantoor, of de gemeente? Dan zijn er bij Rochewood veel mogelijkheden.

Waar je ook werkt, wij zorgen ervoor dat je goed op je plek zit. We motiveren je om wft-diploma’s te onderhouden en, indien nodig, betalen we ze ook. Geregeld praten we met elkaar of komen we bij je op bezoek. Een groot voordeel voor jou is dat wij goed georganiseerd ons werk doen. Hierdoor kun jij je volledig richten op jouw werk en ontwikkeling. Samen maken we er zo een succesvolle samenwerking van.

Schadebehandeling van het zakelijke segment tot particulier van verkeer tot wonen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik hier
Verhalen - Binnendienstmedewerker 2 (blauw/grijs)

Werk je in de detachering, dan kies je voor afwisseling. Afwisseling in werk, organisaties, collega's. Benieuwd hoe Judith dat ervaart bij Rabobank, Achmea en nu Univé?

Lees haar verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3000-3500 (40 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Je hebt ten minste 2 jaar werkervaring als Schadebehandelaar en bij voorkeur al een branchediploma M&S
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Marrianne van den Heuvel
Recruiter
t
06 13 49 89 13
e
m.heuvel@rochewood.nl