Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar zwaar letsel

  • Tilburg
  • Verzekeringen
  • €3150-4050 (36 uur)
  • 32-36 uur
  • Freelance
  • Hbo, Wo

Kent het letselschadevak weinig geheimen voor jou? Ben jij die door de wol geverfde Letselschadebehandelaar met jarenlange ervaring op langlopende letselschadedossiers? Wie weet wordt dit jouw volgende stap: aan de slag in een vaste job als Letselschadebehandelaar zwaar letsel bij Achmea in Tilburg!

Jij als Letselschadebehandelaar zwaar letsel

Deze vacature is voor jou ideaal als je ervaring hebt met de behandeling van complexe letselschadedossiers. Hierbij gaat het om dossiers met een looptijd van meer dan twee jaar die op andere afdelingen niet binnen de gestelde termijn goed afgewikkeld kunnen worden. Bij andere afdelingen kun je denken aan Varia, Ortho, NOK (niet objectiveerbare klachten) en MIA (melding intake aansprakelijkheid). Verder ben je accuraat in je verslaglegging en zit je goed op je plek in een professionele werkomgeving.
 
Complexe dossiers
Jouw werk als Letselschadebehandelaar zwaar letsel focust zich voornamelijk op langlopende en daarmee vaak complexe dossiers. Jij duikt in het dossier en weet direct waar de spreekwoordelijke ‘gaten’ zitten. Misschien moet er een medisch adviseur ingeschakeld worden of is het nodig dat een letselschade expert het slachtoffer bezoekt. Jouw ervaring in het letselschadevak geeft je inzicht en overzicht.  
 
Afweging belangen
Jouw grootste uitdaging is het afwikkelen van het letselschadedossier naar tevredenheid van alle betrokken partijen. Jij begrijpt dat het slachtoffer erkenning wil voor wat er is gebeurd en dat iemand simpelweg luistert. Indien er een belangenbehartiger bij betrokken is, weet je hoe je het beste de onderhandeling moet ingaan. Bij dit alles verlies je het belang van de verzekeraar niet uit het oog. Het is een continu afwegen van belangen. Daarin heb jij de regie.

Rochewood bijzonder deelnemer PIV
Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Je kunt gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, waarbij je bijgepraat wordt over actuele kwesties in de letselschadepraktijk. Daarnaast krijg je toegang tot het besloten deel van de website van PIV en kun jij als collega van Rochewood deelnemen aan de jaarlijkse PIV-conferentie.
 

Deze vaste job is bij Achmea, de grootste verzekeraar van Nederland. Daarnaast ook favoriete werkgever in verzekeringsland. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract bij Achmea met daarna de mogelijkheid voor onbepaalde tijd in dienst te treden. Je komt dan in het team Complex te werken dat in Tilburg is gevestigd. Dit team maakt deel uit van Achmea Personenschade en omvat ruim 200 mensen die verdeeld over de locaties Apeldoorn en Tilburg werken. 

 

Verhalen - Letselschadebehandelaar 4 (blauw/grijs)

Souhäila ontwikkelt zich via Rochewood tot Registerexpert Personenschade. En dat naast haar opdracht bij Achmea. Benieuwd hoe ze dat doet?

Lees verder

Lijkt dit jou als freelancer een ideale opdracht en zoek je een goede bemiddelaar?

Ontdek de mogelijkheden
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3150-4050 (36 uur)
 • Mobiliteit Reiskostenvergoeding
 • Vrije keuze Thuiswerken
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Werkervaring met het behandelen van langlopende (complexe) letselschades
 • Beschikbaarheid 32-36 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.