Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar zware letselschade

  • Tilburg
  • Verzekeringen
  • €3800-4500 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Hbo, Wo

Kent het letselschadevak weinig geheimen voor jou? Ben jij die door de wol geverfde Letselschadebehandelaar die nu een andere organisatie wil laten kennismaken met je expertise? Dan kunnen wij je daarbij helpen! Om te beginnen bij de grootste verzekeraar van Nederland. Geïnteresseerd?
 

Jij als Letselschadebehandelaar zware letselschades

Leuk dat je verder leest! Deze vacature is voor jou ideaal als je veel ervaring hebt met de behandeling van zware letselschades, maar om wat voor reden dan ook, toe bent aan een frisse wind in je carrière. Je bent toe om je skills elders te laten zien en ook nieuwsgierig om te ontdekken hoe jouw vak ergens anders wordt bedreven. Wij zijn de persoonlijke bemiddelaar die jou daarbij helpt.
 
Voor wie jij veel betekent
Jouw werk als Letselschadebehandelaar heeft belang voor zowel de verzekeraar waarvoor je werkt, als de mensen die letselschade hebben opgelopen en jou spreken. Met name ongevallen die zware letselschade tot gevolg hebben. De impact van dit soort gebeurtenissen op het dagelijks leven is soms nauwelijks te overzien. Als Letselschadebehandelaar leef je mee en begrijp je dit. Jij zet je in om slachtoffers zo goed mogelijk bij te staan.  
 
Belang van de verzekeraar
Aan de andere kant werk je voor een verzekeraar. Dit hoeft elkaar niet tegen te werken. Jij bent verantwoordelijk voor het oppakken van de zware/complexe letselschadedossiers en deze binnen de geldende richtlijnen goed af te ronden. Jij hebt de volledige regie over het letselschadedossier, bepaalt de strategie en of de inzet van andere disciplines nog nodig is om het dossier te kunnen afwikkelen. Daarbij lever je niet in op de kwaliteit van je werk, ben je doelgericht en resultaatgericht bezig echter zonder de belangen van de betrokkenen uit het oog te verliezen.
 
Waarom belangen jouw uitdaging zijn
De grootste uitdaging van jouw werk als Letselschadebehandelaar is het belang van het slachtoffer en het belang van de verzekeraar recht te doen. Gezamenlijk tot een oplossing komen die voor alle partijen werkt. Verder maakt vooral de (juridische) aard van letselschade, de verantwoordelijkheid over het traject en de financiële uitkering, het persoonlijke contact met slachtoffers, de onderhandeling met belangenbehartigers en druk om zware letselschadezaken eens en voor altijd goed af te wikkelen het werken als Letselschadebehandelaar niet makkelijk, maar wel uitdagend.
 
 

Als die complexiteit je niet afschrikt en je graag verschillende organisaties gebruik wil laten maken van jouw expertise, dan is detachering via Rochewood de stap die je moet nemen.
 
Neem je de stap, dan begin je via Rochewood bij de grootste verzekeraar van Nederland, Achmea. In Tilburg zitten op de Personenschade afdeling diverse specialisten teams. Een team dat alle dossiers oppakt die elders niet goed afgewikkeld (kunnen) worden, is het team Complex. Hiervan zou jij in je rol als ervaren Letselschadebehandelaar zware letselschade deel uitmaken.
 
De kans is erg groot dat je na een succesvolle periode bij Achmea aan de slag gaat bij een van onze andere opdrachtgevers. We noemen niet voor niets nieuwe ervaringen en afwisseling als iets waarvoor je bewust kiest als je de detachering ingaat.

Amber werkt als Letselschadebehandelaar via Rochewood bij Univé. Benieuwd hoe ze de stap van belangenbehartiger naar verzekeraar en werken in de detachering ervaart?

Lees verder
Verhalen - Letselschadebehandelaar 4 (blauw/grijs)

Souhäila ontwikkelt zich via Rochewood tot Registerexpert Personenschade. En dat naast haar opdracht bij Achmea. Benieuwd hoe ze dat doet?

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3800-4500 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Vrije keuze Thuiswerken
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Werkervaring met het behandelen van zware letselschades
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.