Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel

  • Den Haag
  • Verzekeringen
  • €3000-3800 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Freelance
  • Hbo, Wo

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het behandelen van letselschadedossiers met een looptijd tot een jaar. En je overweegt nu een overstap naar een andere werkomgeving. Wie weet wordt dit jouw volgende stap: als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel via Rochewood aan de slag bij onze opdrachtgever in Den Haag.

Jij als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel

Deze vacature is ideaal voor jou als je minimaal 3 jaar ervaring hebt met de behandeling van letselschades met een looptijd tot een jaar. Je kunt hierbij aan allerlei letselschades denken. Of het nu veroorzaakt wordt door een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een medische fout. Jouw expertise is voor deze opdrachtgever altijd bruikbaar.  
 
Soft skills
Natuurlijk zijn er bepaalde harde eisen die gesteld worden door een opdrachtgever. Zo is het in deze rol van belang dat je beschikt over je wft basis en schade particulier en houd je deze bij. Een afgeronde Leergang personenschade licht of middelzwaar letsel is een grote pre. Wat nagenoeg even belangrijk is, zijn je soft skills. Als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel dien je uiterst communicatief vaardig en empathisch te zijn. Je begrijpt dat de wereld van het slachtoffer voorlopig op zijn kop staat. Het dagelijks leven moet weer opnieuw bepaald worden. Daarbij is niets vanzelfsprekend. Jouw ervaring op het gebied van letsel tezamen met je soft skills zorgen ervoor dat je deze opdracht naar tevredenheid zult vervullen.  
 
Het belang van het slachtoffer vs het belang van je opdrachtgever
In jouwvakgebied ben je continu belangen aan het afwegen. Hoe zorg je dat een letselschadedossier naar tevredenheid van alle partijen wordt afgewikkeld? Dus hoe dien je tegelijkertijd het belang van het slachtoffer en het belang van je opdrachtgever? Voor jou geen moeilijke vraag om te beantwoorden. Sterker nog, dit zoek jij maar al te graag uit. Jij voert de regie over het letselschadedossier. Tevens bepaal je de strategie en of de inzet van andere disciplines nodig is. Je schakelt snel en veel. Dan ben je telefonisch in gesprek met het slachtoffer en leg je helder de vervolgstappen uit. Het andere moment besluit je een medisch adviseur of letselschaderegelaar in te schakelen omdat je meer informatie nodig hebt om het dossier goed te beoordelen.
 

Rochewood bijzonder deelnemer PIV
Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Je kunt gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, waarbij je bijgepraat wordt over actuele kwesties in de letselschadepraktijk. Daarnaast krijg je toegang tot het besloten deel van de website van PIV en kun jij als collega van Rochewood deelnemen aan de jaarlijkse PIV-conferentie.
 

Deze opdracht is bij een verzekeraar in Den Haag. De duur van de opdracht als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel is minimaal een half jaar tot een jaar met grote kans op verlenging. Afhankelijk van je eigen ervaring en je ambities kom je werken in een team dat gericht is op het afwikkelen van letselschadedossiers met een looptijd langer dan een jaar.
 
Den Haag
Deze opdrachtgever behoort tot een van de meest toonaangevende financiele dienstverleners van Nederland. Zij bieden diverse producten aan waaronder verzekeringen. Al bijna twee eeuwen lang hebben zij deskundigheid opgebouwd. Altijd gericht op het verder helpen van mensen op een persoonlijke manier.
 
Na deze opdracht als Letselschadebehandelaar middelzwaar letsel bij deze verzekeraar succesvol te hebben afgerond, is het mogelijk aan de slag te gaan bij een van onze andere opdrachtgevers. Nieuwe ervaringen en regelmatig een andere werkomgeving is tenslotte iets waarvoor je bewust kiest als je de detachering ingaat.
 

Amber werkt als Letselschadebehandelaar via Rochewood bij Univé. Benieuwd hoe ze de stap van belangenbehartiger naar verzekeraar en de detachering ervaart?

Lees verder

Lijkt dit jou als freelancer een ideale opdracht en zoek je een goede bemiddelaar?

Ontdek de mogelijkheden
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3000-3800 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Lease-auto Klasse A, privé rijden voor €40 eigen bijdrage
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Minimaal drie jaar werkervaring met het behandelen van letselschadedossiers met een looptijd tot een jaar
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.