Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar licht letsel

  • Apeldoorn
  • Verzekeringen
  • €2750-3000 (36 uur)
  • 32-36 uur
  • Hbo, Wo

Jij hebt inmiddels al je eerste stappen gezet in het letselschadevak. Als Letselschadebehandelaar heb je minimaal een jaar ervaring opgedaan op kortlopende letselschadedossiers en ben je toe aan een andere omgeving. Wordt dit jouw volgende stap: aan de slag als Letselschadebehandelaar licht letsel via Rochewood in Apeldoorn?

Jij als Letselschadebehandelaar licht letsel

Deze vacature is voor jou ideaal als je al ervaring hebt met de behandeling van letselschades. Met name de letselschadedossiers met een looptijd tot twee jaar. Denk hierbij aan bijvoorbeeld whiplash ten gevolge van een auto ongeluk of een botbreuk door de val van een trap. Jij hebt dagelijks veel telefonisch contact met slachtoffers en probeert deze dossiers goed af te wikkelen. Daarbij kun je als geen ander goed luisteren, is er niets op je verslaglegging aan te merken en vind je het fijn te werken in een professionele omgeving.
 
Wat jij weet
Jij weet in jouw vak dat het oplopen van letsel door een ongeval veel impact kan hebben op iemands leven. Empathie en goed luisteren zijn onmisbaar in jouw job als Letselschadebehandelaar. Daarnaast heb jij je wft basis en schade particulier behaald en houd je deze bij. Je bent je ervan bewust dat het slachtoffer centraal staat zonder daarbij het belang van de verzekeraar uit het oog te verliezen.
 
Afwisselend werk
Het letselschadevak zit vol uitdagingen. Tegelijkertijd valt er veel te leren. Als Letselschadebehandelaar licht letsel heb je de regie over het letselschadedossier, bepaal je de strategie en of de inzet van andere disciplines nodig is. Je moet veel en snel kunnen schakelen. Het ene moment heb je contact met het slachtoffer en leg je verder de vervolgstappen uit. Het andere moment besluit je een medisch adviseur of letselschaderegelaar in te schakelen. Of je gaat met een belangenbehartiger de onderhandeling in. Kortom, veel afwisseling en veel uitdaging.

Rochewood bijzonder deelnemer PIV
Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Je kunt gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, waarbij je bijgepraat wordt over actuele kwesties in de letselschadepraktijk. Daarnaast krijg je toegang tot het besloten deel van de website van PIV en kun jij als collega van Rochewood deelnemen aan de jaarlijkse PIV-conferentie.
 
 

Deze opdracht is natuurlijk bij Achmea, de grootste verzekeraar van Nederland. Daarnaast ook favoriete werkgever in verzekeringsland. De duur van de opdracht als Letselschadebehandelaar licht letsel is minimaal drie maanden met grote kans op verlenging. Afhankelijk van je werkervaring, je eigen ambities en waar je hulp het hardst nodig is, kom je in een specialisten team te werken in Apeldoorn. Dit kan het team Varia, Ortho of NOK (niet objectiveerbare klachten) zijn. Deze teams maken deel uit van Achmea Personenschade en omvat ruim 200 mensen die verdeeld over de locaties Apeldoorn en Tilburg werken. Kom je echt net kijken dan is er ook de mogelijkheid om in Apeldoorn op de afdeling MIA (melding intake aansprakelijkheid) aan de slag te gaan.

Preferred Supplier
Rochewood is Preferred Supplier voor Achmea. Dit betekent dat wij een van de eerste bureaus zijn die op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures op het gebeid van schadeverzekeringen. Voor jou een groot pluspunt!
 
Na je eerste opdracht als Letselschadebehandelaar licht letsel bij Achmea succesvol te hebben afgerond, is het mogelijk aan de slag te gaan bij een van onze andere opdrachtgevers. Nieuwe ervaringen en regelmatig een andere werkomgeving is tenslotte iets waarvoor je bewust kiest als je de detachering ingaat.

Amber werkt als Letselschadebehandelaar via Rochewood bij Univé. Benieuwd hoe ze de stap van belangenbehartiger naar verzekeraar en de detachering ervaart?

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2750-3000 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Opleidingen Leergang licht letsel
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Werkervaring met het behandelen van (lichte) letselschades en het beoordelen van aansprakelijkheid
 • Beschikbaarheid 32-36 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.