Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel

  • Nijmegen
  • Verzekeringen
  • €3000-4500 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Freelance
  • Hbo, Wo

Jij hebt je sporen in het letselschadevak al verdiend en bent als Letselschadebehandelaar gewend te werken aan dossiers met een looptijd van meer dan een jaar. Echter je bent toe aan een andere werkomgeving. Wie weet wordt dit jouw volgende stap: aan de slag als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel via Rochewood bij een verzekeraar in Nijmegen.
 

Jij als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel

Deze vacature is wat voor jou als je ervaring hebt met de behandeling van letselschades. Met name de letselschadedossiers met een looptijd van meer dan een jaar. Je werkt goed zelfstandig en je laat je niet afschrikken door het eventueel werken met fysieke dossiers. Wel of niet uit een eigen bestand werken is jou om het even. Verder is jouw kracht je enthousiasme voor het letselschadevak. Wanneer jij over het vak praat, zie je een twinkeling in je ogen.
 
Collegiaal en tactisch
Jij weet in jouw vak dat het oplopen van letsel door een ongeval veel impact kan hebben op iemands leven. Helemaal de dossiers waar jij aan gewend bent te werken. Jouw gevoel voor tact is daarbij van groot belang gecombineerd met een accurate verslaglegging. Verder ben je collegiaal ingesteld en ben je hulpvaardig naar je collega’s. Daarnaast beschik je over je wft basis en schade particulier behaald en houd je deze bij. Mocht je een Leergang personenschade middelzwaar of zwaar letsel gedaan hebben dan is dat een grote pre.
 
Belang van de verzekeraar en het slachtoffer
Het letselschadevak ken je vrij goed na je jarenlange ervaring als Letselschadebehandelaar. Echter, je bent nooit uitgeleerd. Als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel steek je graag je handen uit de mouwen en draai je je hand niet om voor digitale dossiers. Jij voert de regie. Tevens bepaal je de strategie en of de inzet van andere disciplines nodig is. Je moet veel en snel kunnen schakelen. Het ene moment heb je contact met het slachtoffer en leg je verder de vervolgstappen uit. Het andere moment besluit je een medisch adviseur of letselschaderegelaar in te schakelen. Of je gaat met een belangenbehartiger de onderhandeling in. Jouw taak is het afwikkelen van het letselschadedossier naar tevredenheid van alle betrokken partijen. Je stelt het slachtoffer centraal en verliest daarbij het belang van de verzekeraar niet uit het oog.

Rochewood bijzonder deelnemer PIV
Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Je kunt gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, waarbij je bijgepraat wordt over actuele kwesties in de letselschadepraktijk. Daarnaast krijg je toegang tot het besloten deel van de website van PIV en kun jij als collega van Rochewood deelnemen aan de jaarlijkse PIV-conferentie.
 

Deze opdracht is bij een verzekeraar in Nijmegen. Zij zijn met name gericht op ondernemers in de mobiliteitsbranche. De duur van de opdracht als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel is minimaal drie maanden met grote kans op verlenging. Je komt dan te werken in een team van ongeveer 20 man, inclusief de collega’s die zich meer met administratieve taken bezighouden. De afdeling is ingedeeld in licht, middelzwaar en zwaar letsel. Afhankelijk van je werkervaring en je eigen ambities, word je hierop ingedeeld.  
 
Na deze opdracht als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel in Nijmegen succesvol te hebben afgerond, is het mogelijk aan de slag te gaan bij een van onze andere opdrachtgevers. Nieuwe ervaringen en regelmatig een andere werkomgeving is tenslotte iets waarvoor je bewust kiest als je de detachering ingaat.

 

Widget Amber

Amber werkt als Letselschadebehandelaar via Rochewood bij Univé. Benieuwd hoe ze de stap van belangenbehartiger naar verzekeraar en de detachering ervaart?

Lees verder
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier, Personenschade zwaar letsel, Personenschade middelzwaar letsel
 • Kennis en ervaring Werkervaring met het behandelen van letselschadedossiers met een looptijd van meer dan een jaar
 • Beschikbaarheid 32-40 uur
Over freelance

Lijkt dit jou als freelancer een ideale opdracht en zoek je een goede bemiddelaar?

Ontdek de mogelijkheden

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Deborah Olie
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
d.olie@rochewood.nl