Letselschadebehandelaar (middel)zware letselschades

  • Nijmegen
  • Insurance
  • 32-40 uur
  • Detachering, Freelance
  • Hbo, Wo

Sta jij te popelen om je skills als Letselschadebehandelaar aan verschillende organisaties te laten zien? Toe aan een verandering van werkomgeving en nieuwsgierig hoe het er bij andere organisaties aan toe gaat? Dan helpen wij jou op weg! Are you in?

Jij als Letselschadebehandelaar (middel)zware letselschades

Fijn dat je verder leest! Deze vacature is perfect voor jou als je al ervaring hebt met de behandeling van middelzware en zware letselschades, maar om wat voor reden dan ook, toe bent aan een vervolgstap. Je wil zelf zien en ervaren hoe jouw vak ergens anders wordt bedreven en zoekt een persoonlijke bemiddelaar die je daarbij helpt.

Voor wie jij veel betekent
Jouw werk als Letselschadebehandelaar heeft belang voor zowel de verzekeraar waarvoor je werkt, als de mensen die letselschade hebben opgelopen en jou spreken. Ongevallen zijn gebeurtenissen waarvan de impact op het dagelijks leven niet moet worden onderschat. Al helemaal als het gevolg van een dergelijk ongeval letsel is. Jij begrijpt dit als geen ander vanuit je rol als Letselschadebehandelaar. Jij bent altijd bezig het hele letselschadeproces in goede banen te leiden en daarbij slachtoffers en eventuele hun belangenbehartigers zo goed mogelijk bij te staan.

Belang van de verzekeraar
Daarnaast werk je voor een verzekeraar en dien je ook dit belang. Je verantwoordelijkheid ligt in het oppakken en afronden van letselschadedossiers. Je voert de regie, bepaalt de strategie en of de inzet van andere disciplines nodig is. Omdat ongevallen met letsel tot gevolg helaas dagelijks voorkomen, zijn er veel letselschadedossiers die op jouw expertise zitten te wachten. Het is dan ook belangrijk dat je tempo weet te houden in je werk zonder dat je inlevert op de kwaliteit van je werk.

Waarom belangen jouw uitdaging zijn
Jouw grootste uitdaging in jouw werk als Letselschadebehandelaar is de juiste balans vinden tussen het belang van de verzekeraar die jij vertegenwoordigt en het belang van het slachtoffer. Het afwikkelen van een letselschadedossier dient wel naar tevredenheid van alle partijen plaats te vinden. Daarnaast dien je rekening te houden met de (juridische) aard van de letselschade, heb je de verantwoordelijkheid over het hele proces en de financiële tegemoetkoming en hou je gedurende dit alles persoonlijk contact met slachtoffers en eventuele belangenbehartigers. De werkdruk is vaak hoog en tijd speelt altijd een rol. Iets wat je wel leuk moet vinden en als een uitdaging ziet.  

Wanneer dit alles jou enthousiasmeert en nog nieuwsgieriger maakt, dan ben je aan het juiste adres. Detachering is dan zeker iets voor jou! 

Waag je de sprong, dan begin je via Rochewood bij een verzekeraar in de regio rondom Nijmegen. De letselafdeling bestaat daar uit zo’n 30 Letselschadebehandelaren. Kenmerkend is de familiaire en ongedwongen sfeer. In eerste instantie word je ingezet waar nodig. Het gaat dan met name om letselschadedossiers op het middelzware en zware segment. 

Uiteraard is het ook goed mogelijk dat je na een succesvolle periode bij deze opdrachtgever aan de slag gaat bij een van onze andere opdrachtgevers. Nieuwe ervaringen en afwisseling is tenslotte iets waar je voor kiest als je de detachering ingaat.

Over freelance

Lijkt dit jou als freelancer een ideale opdracht en zoek je een goede bemiddelaar? 

Ontdek de mogelijkheden
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3500-4500 (40 uur)
 • Meevallers €1000 per 600 gewerkte uren
 • Reiskosten Onbegrensde reiskostenvergoeding, NS-Businesscard
 • Vakantiedagen 25 dagen
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • Opleidingsbudget Voor vakdiploma's
 • Permanent actueel Via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier, Personenschade zwaar letsel, Personenschade middelzwaar letsel
 • Kennis en ervaring Werkervaring met het behandelen van (middel)zware letselschades
 • Beschikbaarheid 32-40 uur
Widget Amber

Amber werkt als Letselschadebehandelaar via Rochewood bij Univé. Benieuwd hoe ze de stap van belangenbehartiger naar verzekeraar en werken in de detachering ervaart?

Lees verder

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Solliciteer op deze vacature
Deborah Olie
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
d.olie@rochewood.nl