Bekijk actueel aanbod

Acceptant zakelijke verzekeringen

  • Tilburg
  • Verzekeringen
  • €2600-2900 (36 uur)
  • 32-36 uur
  • Mbo

Brand. Het is en blijft helaas een van de meest voorkomende schades voor ondernemers. Een schade met grote gevolgen. Geen wonder dat ondernemers graag goed verzekerd zijn tegen brandschade. Jij bent er als Acceptant zakelijke verzekeringen op gebrand dat dit voor elkaar komt!

Jij als Acceptant zakelijke verzekeringen

Als Acceptant ben je voor adviseurs van Rabobank (verkoop en advieskanaal) en tussenpersonen dé Acceptant voor zakelijke verzekeringen, specifiek zakelijke brandverzekeringen. Je beoordeelt of een verzekering wordt geaccepteerd. Daarvoor bepaal je de risico’s, premiestellingen en clausules. Van daaruit stel je offertes en de uiteindelijke verzekeringspolis op. Adviseurs kunnen jou vooral telefonisch vinden. Verder komt er dagelijks mail binnen die je als afdeling gezamenlijk beheert.

Voor wie je het doet
Zoals gezegd kunnen ondernemers zich dankzij jouw werk als Acceptant zakelijk verzekeren tegen brandschade. Een schadegeval waarvan de gevolgen groot zijn en de acceptatie complex. Als Acceptant spreekt dit belang en de complexiteit jou juist aan. Via een computersysteem zoek je de locatie van het bedrijf op. De omliggende panden (en risico’s) heb jij al gesignaleerd! Hoe weet jij welke risico’s er zitten aan een uitzendonderneming die zijn pand onderverhuurd aan een stomerij?

Wat je als de beste kunt
Jouw succes als zakelijk Acceptant wordt grotendeels bepaald door je organiserend vermogen. Omdat je vooral adviseurs spreekt zijn je contacten meer gericht op de inhoud. Jij bent het aanspreekpunt voor de lokale Rabobankvestigingen. Je houdt gemakkelijk overzicht, pakt op en handelt af en weet dit in veel verschillende systemen weg te werken. Wat besluit jij te doen als een tussenpersoon een drijvend panton met een houten huisje waar een tentoonstelling plaatsvindt wil verzekeren tegen uitgebreide gevaren dekking?

Voor jou de ideale stap
Idealiter ben je voor deze vacature al ervaren als Acceptant of binnendienstmedewerker op zakelijke verzekeringen. Bijvoorbeeld bij een advieskantoor of tussenpersoon rondom Tilburg, Eindhoven of Den Bosch. Heb je het specialisme brand onder de knie? Dan kun je daar op termijn zakelijke aansprakelijkheid en verkeer aan toevoegen. Diezelfde nieuwsgierigheid had onze collega Patricia. Resultaat? Ze kan straks ook jouw collega worden!

Via Rochewood ga je aan de slag bij Interpolis in Tilburg. De afdeling Acceptatie bestaat verder uit 75 collega’s. Elke collega werkt voor een bepaalde regio net als jij en heeft een specialisme. Meer dan genoeg vakmensen waar je van gaat leren!

1 December start de opleiding voor deze functie. Ondanks dat jij al ervaring in deze rol hebt, krijg je 5 weken aan opleiding om accepteren volgens Interpolis Tilburg helemaal in de vingers te krijgen. Einddoel? Naast zelfstandig werken als Acceptant kun je op termijn ook thuiswerken. Het eerste jaar werk je op detacheringsbasis via Rochewood. Doe je het goed en heb je het naar je zin? Dan is indiensttreding van Interpolis Tilburg het mogelijke vervolg. Ideaal toch?!

Blog: How to solliciteren #1

Lees hier hoe jij ervoor zorgt dat wij niet om jouw sollicitatie heen kunnen!

Ga naar de tips
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2600-2900 (36 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Minimaal 1 jaar ervaring met het accepteren van zakelijke schadeverzekeringen
 • Beschikbaarheid 32-36 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Risette Verbeek
Accountmanager
t
06 10 74 70 80
e
r.verbeek@rochewood.nl