Bekijk actueel aanbod

Adviseur verzekeringen

  • Breda
  • Hypotheken, Verzekeringen
  • €2750-3000 (36 uur)
  • 24-36 uur
  • Mbo, Hbo

Als ondernemer zijn er een hoop risico’s die op je pad kunnen komen. Weet jij zo welke? Mooi. De klanten van onze klant hebben jou namelijk nodig! Ga jij het voor elkaar krijgen als Adviseur verzekeringen?

Jij als Adviseur verzekeringen

Je krijgt het ten eerste voor elkaar als je alles afweet van zakelijk verzekeren. Of beter gezegd: integraal risicomanagement waar zakelijke verzekeringen het sluitstuk zijn.
 
Wat adviseer jij een lokaal autobedrijf over de aansprakelijkheid als een medewerker per ongeluk schade veroorzaakt?
 
Advies op afstand is jouw ding
In deze rol adviseer je klanten vanuit een telefonisch expertisesteam. Dus 100% op afstand via telefoon, mail en chat. Denk je nu: dat is balen? Dan is dit niet de baan voor jou. Zie je advies op afstand echter als ideale manier om klanten efficiënt en toch heel volledig te helpen? Continue reading!
 
Welk advies geef je een juwelier over verzekeringen voor de inboedel en tegen inbraak?
 
Wie je waarover adviseert
Het team waarin je werkt is er een met een landelijke scope. Je behandelt allerlei verschillende adviesvraagstukken. Van klanten, maar ook van collega’s op de lokale kantoren. Je hebt niet voor niets een expertise! Je bent productspecialist van zowel de BedrijvenCompactPolis (maatwerk) en ZekerVanJeZaak (gestandaardiseerd). Duidelijke verzekeringen waar klanten echt iets aan hebben. Vragen kunnen gaan over moeilijk te verzekeren zaken of gaan om uitzonderingsvragen. Wat het ook is, jij zoekt het uit!
 
Hoe kan een organisatie die kantoorartikelen verkoopt aan bedrijven zich verzekeren tegen niet
betalende klanten?
 
Wat je daarvoor heel goed kunt
Dat je vrij makkelijk je weg weet te vinden in telefonisch adviseren is duidelijk. Verder maak je makkelijk het onderscheid tussen hoofd- en bijzaken. Goed luisteren en verbaal volgen zijn daarvoor essentieel. Is het beste advies om ergens anders te verzekeren? Dan is dat ook het advies dat je kunt geven.
 
Wat voor preventiemaatregelen kan een transportondernemer treffen om het wagenpark te beschermen?
 

Via Rochewood ga je als Adviseur verzekeringen aan de slag bij Rabobank in Breda. Het expertiseteam Afdekken Risico Bedrijven heeft een landelijke scope en staat hier klaar voor alle klant- en collegavragen die gaan over zakelijk verzekeren. Het totale team bestaat uit ruim 60 collega’s en bestaat uit vaste krachten en interim collega’s zoals jij.

Jouw werkplek
Naast een inspirerend kantoorpand is de opdrachtgever gericht op ontwikkeling en verbetering, zowel op persoonlijk als op bedrijfsmatig gebied. Natuurlijk ben jij klantgericht, beschik je over een aanstekelijk enthousiasme, oprechte interesse in de klant en ben je flexibel inzetbaar tijdens de openingstijden van 8.00 tot 18.00.

Omdat je op detacheringsbasis werkt wordt er veel van je verwacht. Vooral dat je inhoudelijk goed werk levert, maar ook net even wat meer kan brengen dan dat. Een mening, goed idee of coachende houding naar je collega’s. We hopen dat precies dat beetje extra verwachting jou juist uitdaagt. Voel je de uitdaging? Dan is de detachering iets voor jou!

Verhalen - Binnendienstmedewerker 2 (blauw/grijs)

Iemand die je alles kan vertellen over detachering is onze collega Judith. Rabobank, Achmea en nu Univé. Benieuwd naar haar verhaal?

Lees haar verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2750-3000 (36 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk, Wft-inkomen
 • Kennis en ervaring Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het adviseren van verzekeringsproducten
 • Beschikbaarheid 24-36 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Risette Verbeek
Accountmanager
t
06 10 74 70 80
e
r.verbeek@rochewood.nl