Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar licht letsel

  • Rotterdam
  • Verzekeringen
  • €2750-3250 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Freelance
  • Hbo, Wo

Jij hebt inmiddels al je eerste stappen gezet in het letselschadevak. Als Letselschadebehandelaar heb je minimaal een jaar ervaring opgedaan op letselschadedossiers met een looptijd tot twee jaar en ben je toe aan een andere omgeving. Wordt dit jouw volgende stap: aan de slag als Letselschadebehandelaar licht letsel via Rochewood in Rotterdam?

Jij als Letselschadebehandelaar licht letsel

Deze vacature is voor jou ideaal als je al ervaring hebt met de behandeling van letselschades. Met name de kortlopende WAM gerelateerde letselschades. Daarbij kun je denken aan dossiers met een looptijd tot twee jaar. Denk hierbij aan bijvoorbeeld whiplash ten gevolge van een auto ongeluk of een botbreuk door de val van een trap. Jij hebt dagelijks veel telefonisch contact met slachtoffers en probeert deze dossiers goed af te wikkelen. Daarbij kun je als geen ander goed luisteren en is er niets op je verslaglegging aan te merken.
 
Wat jij kan
Jij weet in jouw vak dat het oplopen van letsel door een ongeval veel impact kan hebben op iemands leven. Daarom kun jij goed luisteren en is je empathisch reageren iets wat je natuurlijk afgaat. Daarnaast heb jij je wft basis en schade particulier behaald en houd je deze bij. Een afgeronde Leergang personenschade licht letsel is een pre. Verder begrijp jij dat het slachtoffer centraal staat zonder daarbij het belang van de verzekeraar uit het oog te verliezen.
 
Afwisselend werk
Het letselschadevak zit vol uitdagingen. Tegelijkertijd valt er veel te leren. Als Letselschadebehandelaar licht letsel heb je de regie over het letselschadedossier. Jij bepaalt of de inzet van andere disciplines nodig is of dat het dossier overgedragen dient te worden. Je moet veel en snel kunnen schakelen. Het ene moment heb je contact met het slachtoffer en leg je verder de vervolgstappen uit. Het andere moment besluit je een medisch adviseur of letselschaderegelaar in te schakelen. Of je gaat met een belangenbehartiger de onderhandeling in. Kortom, veel afwisseling en veel uitdaging.

Rochewood bijzonder deelnemer PIV
Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Je kunt gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, waarbij je bijgepraat wordt over actuele kwesties in de letselschadepraktijk. Daarnaast krijg je toegang tot het besloten deel van de website van PIV en kun jij als collega van Rochewood deelnemen aan de jaarlijkse PIV-conferentie.

Deze opdracht is in het centrum van Rotterdam bij Allianz. De duur van de opdracht als Letselschadebehandelaar licht letsel is minimaal drie maanden met grote kans op verlenging. Afhankelijk van je werkervaring en je eigen ambities, kom je in een van de twee teams dat zich bezighoudt met de afwikkeling van letselschadedossiers met een looptijd tot twee jaar.  
 
Na je eerste opdracht als Letselschadebehandelaar licht letsel bij Allianz succesvol te hebben afgerond, is het mogelijk aan de slag te gaan bij een van onze andere opdrachtgevers. Nieuwe ervaringen en regelmatig een andere werkomgeving is tenslotte iets waarvoor je bewust kiest als je de detachering ingaat.

Widget Amber

Amber werkt als Letselschadebehandelaar via Rochewood bij Univé. Benieuwd hoe ze de stap van belangenbehartiger naar verzekeraar en de detachering ervaart?

Lees verder
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier
 • Kennis en ervaring Werkervaring met het behandelen van WAM gerelateerde letselschadedossiers met een looptijd tot twee jaar
 • Beschikbaarheid 32-40 uur
Over freelance

Lijkt dit jou als freelancer een ideale opdracht en zoek je een goede bemiddelaar?

Ontdek de mogelijkheden

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Deborah Olie
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
d.olie@rochewood.nl