Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar middelzware letselschade

  • Tilburg
  • Verzekeringen
  • €3000-3800 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Freelance
  • Hbo, Wo

Heb jij minimaal 4 jaar ervaring met het behandelen van letselschadedossiers? En daarbij ook zelfstandigenschades behandeld? Spreekt een werkweek van 32 uur en thuiswerken je aan? Ga dan als Letselschadebehandelaar middelzware letselschade voor ons aan de slag!

Jij als Letselschadebehandelaar middelzware letselschade

Je bent verder gaan lezen. Top! Deze vacature is ideaal voor jou als je minimaal 4 jaar ervaring hebt met de behandeling van letselschades, waaronder zelfstandigenschades. Of je hebt minder ervaring maar wel een Leergang personenschade licht letsel of middelzwaar letsel afgerond. Wil je graag in verschillende keukens een kijkje nemen, van verzekeraar tot expertisebureau, dan zit je bij Rochewood helemaal goed. Je kan dan via ons aan de slag en jouw eerste opdracht is meteen bij de grootste verzekeraar van Nederland: Achmea.
 
Wereld op zijn kop
Jouw werk als Letselschadebehandelaar moet niet worden onderschat. Een gezonde dosis empathie gecombineerd met jouw communicatieve skills is wat jou gaat helpen. Dit zijn belangrijke competenties om vanuit het belang van de verzekeraar het slachtoffer zo goed mogelijk bij te staan. Ongevallen met middelzware letselschade tot gevolg zijn erg ingrijpend. Iemand zijn wereld staat zomaar op zijn kop. Het dagelijks leven moet weer opnieuw vorm krijgen en niets is vanzelfsprekend. Als Letselschadebehandelaar begrijp je dit.
 
Belang van de verzekeraar
Ik benoemde het al eerder, je vertegenwoordigt in eerste instantie het belang van de verzekeraar. Dit hoeft elkaar niet in strijd te zijn met het belang van het slachtoffer. Jij bent verantwoordelijk voor het oppakken van middelzware letselschadedossiers en deze binnen de geldende richtlijnen goed af te ronden. Daarbij blijf je goed op de hoogte van de veranderende wet- en regelgeving. Jij hebt de volledige regie over het letselschadedossier, bepaalt de strategie en of de inzet van andere disciplines nog nodig is om het dossier te kunnen afwikkelen. Daarbij lever je niet in op de kwaliteit van je werk, ben je doelgericht en resultaatgericht bezig echter zonder de belangen van de betrokkenen uit het oog te verliezen.
 
Waarom belangen jouw uitdaging zijn
De grootste uitdaging van jouw werk als Letselschadebehandelaar middelzware letselschade is het belang van het slachtoffer en het belang van de verzekeraar recht te doen. Gezamenlijk tot een oplossing komen die voor alle partijen werkt. Je bent verantwoordelijkheid voor het gehele traject en de financiële uitkering. Daarbij zijn andere aspecten zoals het persoonlijke contact met slachtoffers, de onderhandeling met eventuele belangenbehartigers en de werkdruk aangaande de afwikkeling van deze letselschadezaken ook van belang. Het werk als Letselschadebehandelaar middelzware letselschade is niet makkelijk, maar wel uitdagend.
 
 


 


 

Als dit alles jou als muziek in de oren klinkt en je graag verschillende organisaties wil laten kennismaken met jouw expertise, dan is detachering via Rochewood de stap die je moet nemen.
 
Neem je de stap, dan begin je via Rochewood bij de grootste en leukste verzekeraar van Nederland, Achmea. In Tilburg zitten op de Personenschade afdeling diverse specialisten teams. Jij zou dan, afhankelijk van je kennis, ervaring en eigen wens, in het team NOK (niet objectiveerbare klachten) of Ortho terechtkomen. Teams waarbij verdieping mogelijk is in een specialisme.
 
De kans is erg groot dat je na een succesvolle periode bij Achmea aan de slag gaat bij een van onze andere opdrachtgevers. We noemen niet voor niets nieuwe ervaringen en afwisseling als iets waarvoor je bewust kiest als je de detachering ingaat.

Amber werkt als Letselschadebehandelaar via Rochewood bij Univé. Benieuwd hoe ze de stap van belangenbehartiger naar verzekeraar en werken in de detachering ervaart?

Lees verder
Verhalen - Letselschadebehandelaar 4 (blauw/grijs)

Souhäila ontwikkelt zich via Rochewood tot Registerexpert Personenschade. En dat naast haar opdracht bij Achmea. Benieuwd hoe ze dat doet?

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3000-3800 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Vrije keuze Thuiswerken
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Minimaal 4 jaar werkervaring met het behandelen van letselschadedossiers (onder meer zelfstandigenschades) of minder ervaring gecombineerd met een Leergang personenschade licht of middelzwaar letsel
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.