Bekijk actueel aanbod

Junior medewerker verzekeringen

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €1800 - 2100 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Mbo

Ben jij er klaar voor om de eerste stap in jouw verzekering carrière te gaan zetten? Heb jij de motivatie om met grote inzet een leertraject aan te gaan bij één van onze opdrachtgevers? Wie weet wordt dit jouw stap naar een succesvolle carrière via Rochewood als Junior medewerker verzekeringen!

Jij als Junior medewerker verzekeringen

Ben jij net afgestudeerd of ben je in de afrondende fase van een opleiding in de juridisch richting of het bank- en verzekeringswezen en ben je klaar voor de volgende stap. Heb jij minimaal een stage gelopen of al 1 tot 2 jaar werkervaring bij een bank of verzekeraar en ben je op zoek naar meer verdieping, lees dan verder!

De ins- en outs van verzekeren
Weet jij welke werkzaamheden er komen kijken bij het afsluiten van een nieuwe verzekering? Ga jij naar het dichtstbijzijnde kantoor of helpt Google je verder bij het afsluiten van je verzekeringen. Heb je een idee wat voor werk er achter de schermen gedaan wordt op het moment dat jij een verzekering aanvraagt. Of je belt om een schade aan je auto vergoed te krijgen? Als Junior medewerker verzekeringen ga je alles leren over wat er komt kijken bij het afsluiten, wijzigen en afhandelen van verzekeringen.

Beschik jij over deze kwaliteiten?
Als Junior medewerker verzekeringen ben je uitgerust met basiskennis in de verzekeringen. Je hebt een achtergrond met het bank- en of verzekeringswezen en hebt minimaal het wft-basis certificaat al behaald. Verdieping is de volgende stap, dit kan zijn in het behalen van het wft-schade particulier of schade zakelijk certificaat en door het opdoen van werkervaring in de praktijk.

Jij weet je weg snel te vinden in welke werkzaamheden jij dan ook uit gaat voeren. Heb je veel klantcontact in jouw functie? Vind je adviseren leuk? Of ben je graag achter de schermen betrokken bij de afhandeling? Samen met jou gaan we op zoek naar een traject dat bij je past. In jouw werkzaamheden kun je denken aan klantcontact via de mail, chat of telefoon. En zonder administratieve skills kom je er ook niet. Dossiers worden aangelegd en veranderen met regelmaat. Bij elk nieuw schadedossier zal je alle factoren tot op de bodem moeten uitzoeken. Ga jij deze uitdaging aan?

Wat betekent het voor jou om te werken als Junior medewerker verzekeringen via Rochewood? Wij werken samen met opdrachtgevers als AON, Achmea, Nationale Nederlanden, Van Ameyde, De Vereende, Allianz en NRS. Voor deze opdracht ga jij aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in de regio Utrecht. Er staat een inwerktraject voor je klaar waar goed over nagedacht is. Want wij begrijpen dat jij als junior op zoek bent naar een omgeving waar je directe collega’s begrijpen dat je starter bent en het vak nog zal moeten leren. Daarom bieden we ook de nodige persoonlijke begeleiding zodat jij je kan richten op het worden van een goede medewerker verzekeringen.

Heb jij de drive om de beste te willen zijn en ben je gemotiveerd om de vakdiploma’s te halen in korte tijd? Dan helpen wij in jouw verdere ontwikkeling binnen het verzekeringsvak!

Verhalen - Binnendienstmedewerker 2 (blauw/grijs)

Werk je in de detachering, dan kies je voor afwisseling. Afwisseling in werk, organisaties, collega's. Benieuwd hoe Judith dat ervaart bij Rabobank, Achmea en nu Univé?

Lees haar verhaal
 • Contract Projectcontract, Jaarcontract
 • Salaris €1800 - 2100 (40 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Opleidingen Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis
 • Kennis en ervaring Je hebt een achtergrond in de bank en verzekeringswereld en bezit minimaal het wft-basis certificaat.
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Marrianne van den Heuvel
Recruiter
t
06 13 49 89 13
e
m.heuvel@rochewood.nl