Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar particulier

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2100-2600 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Mbo, Hbo

In de verzekeringswereld is genoeg te doen. Dat wat je doet, kan alleen niet altijd zijn waar je nog even blij van wordt. Moet jij ook altijd je werk overdragen net als het uitdagend begint te worden? Dan is het voor jou tijd voor een stap verder als Schadebehandelaar!

Jij als Schadebehandelaar particulier

Je bent verder gaan lezen, omdat je op zoek bent naar een andere baan. Of jij je in ieder geval aan het oriënteren bent. Misschien vraag jij je nu af: ‘’is dit dan iets voor mij’’? Laten we daar achter komen! In deze baan geef jij vervolg aan de ervaring die je al hebt in het bank- en/of verzekeringswezen. Je werkt dus al bij een bank of verzekeraar, maar bent wel toe aan meer inhoudelijke uitdaging. Je verder ontwikkelen in een rol als Schadebehandelaar is daarvoor de ideale volgende stap.

Specialist of multibranche?
Als Schadebehandelaar ben je specialist in één gebied of werk je multibranche op meerdere schadegebieden. Jij pakt de schade op vanaf het moment dat deze gemeld wordt. Het beoordelen van de schadeclaim is hier een volgende stap. Vragen als: wie is er aansprakelijk? en: wat wordt er gedekt vanuit de polisvoorwaarden? Zullen eerst centraal staan. Soms zal je hierin samenwerken met een schade-expert of andere deskundigen zodat je uiteindelijk tot het juiste besluit kan komen.

Empathisch maar kritisch
Daarnaast zal je ook het directe contact voeren met de klanten en alle betrokken partijen bij de schade. Je sociale vaardigheden zullen op de proef worden gesteld als je spreekt met een klant. Naast deze vaardigheden moet je ook kritisch blijven en objectief de schade kunnen bekijken. Zonder de administratieve skills kom je er ook niet. Bij elk nieuw schadedossier zal je alle factoren tot op de bodem moeten uitzoeken. Ga jij deze uitdaging aan?

Sta jij stevig in je schoenen?
Tot slot zal je niet altijd het antwoord kunnen geven dat iemand wil horen. Bijvoorbeeld als een schade niet is gedekt door de verzekering. Ook dan sta je stevig in je schoenen en weet je onderbouwd je besluit over te brengen. Herken jij jezelf in al deze eigenschappen? Dan ben jij de Rochewood professional die wij zoeken.

Via Rochewood zet je deze mooie stap verder bij een van onze opdrachtgevers in Utrecht. Een verzekeraar waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor allerlei verzekeringsoplossingen. En daar speel jij als Schadebehandelaar een belangrijke rol in. Er ligt een op maat gemaakt opleidingstraject van 2 weken voor jou klaar. Één ding is zeker: je wordt goed begeleid om de beste professional te worden. Zodra je zelfstandig kunt werken is thuiswerken mogelijk!

Als schadebehandelaar werk je met bijna 30 collega’s aan een effectieve en goede afwikkeling van schades. Je komt te werken in een frontoffice omgeving met collega’s die allemaal een sterke focus hebben op de klant. Dat merk je aan de professionele dienstverlening die ervoor zorgt dat de klant altijd centraal staat. Naast een inspirerend en duurzaam kantoorpand is de opdrachtgever gericht op innovatie. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en verbetering, zowel op persoonlijk als op bedrijfsmatig gebied.

Jouw toekomst
Om te voorkomen dat jij het met hetzelfde gevoel als waar deze vacature mee begint, toch ergens anders wilt gaan werken, werken we samen ook aan doorgroeimogelijkheden. Dit kan zijn binnen de muren waar je al werkt of bij een van onze andere opdrachtgevers. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om andere rollen en segmenten te ontdekken zoals acceptatie of het zakelijk vakgebied.

Verhalen - Binnendienstmedewerker 2 (blauw/grijs)

Werk je in de detachering, dan kies je voor afwisseling. Afwisseling in werk, organisaties, collega's. Benieuwd hoe Judith dat ervaart bij Rabobank, Achmea en nu Univé?

Lees haar verhaal
 • Contract Projectcontract, Jaarcontract
 • Salaris €2100-2600 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Je hebt relevante werkervaring als schadebehandelaar
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Marrianne van den Heuvel
Recruiter
t
06 13 49 89 13
e
m.heuvel@rochewood.nl