Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar licht tot middelzwaar letsel

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2500-3500 (40 uur)
  • 36-40 uur
  • Hbo

Heb jij minimaal twee jaar ervaring als Letselschadebehandelaar op licht tot middelzwaar letsel? Ga je graag aan de slag voor een beursgenoteerde verzekeraar in Utrecht en ben je fulltime beschikbaar? Lees dan snel verder.

Jij als Letselschadebehandelaar licht tot middelzwaar letsel

Jij bent de specialist die staat opgesteld om de letselschadedossiers adequaat en vlot af te wikkelen. Tegelijkertijd probeer je de financiële, maatschappelijke en persoonlijke schade zoveel mogelijk te beperken. Waar nodig schakel je deskundigen in en stel je samen behandelplannen op. Verder weet je welke gegevens noodzakelijk zijn om te verzamelen en weet je deze juist te interpreteren.

Je coördineert en overziet contacten met alle betrokken partijen. Zorgvuldige en volledige communicatie is daarbij vanzelfsprekend. Tevens beoordeel je de polis dekking en aansprakelijkheidsvraag. Je bewaakt de termijnen en zorgt voor tijdige overdracht. Gedurende dit alles verlies jij het menselijke aspect niet uit het oog en onderhoud je persoonlijk contact met het slachtoffer.

Je gaat aan de slag bij een toonaangevende verzekeringsmaatschappij in het midden van het land. Deze opdrachtgever behandelt alle dossiers met een doorlooptijd korter dan een jaar op een afdeling. Op het moment dat die doorlooptijd overschreden wordt, pakt een specialistisch team, waarvan jij dan deel uitmaakt, dit verder op. Bij deze specialistische teams kun je bijvoorbeeld denken aan verkeer of aansprakelijkheid.

Widget Amber

''Ik probeer de woorden ‘schade’ en ‘dossier’ zoveel mogelijk te vermijden, omdat het voor mijn gevoel daardoor wat onpersoonlijk wordt.''

Lees haar verhaal
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier
 • Kennis en ervaring Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als letselschadebehandelaar op licht tot middelzwaar letsel
 • Beschikbaarheid 36-40 uur

Ben je nieuwsgierig geworden? Laat dit dan weten door te sollicteren! Dit gaat heel makkelijk via de sollicitatiebutton met jouw cv of Linkedinprofiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Deborah Olie
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
d.olie@rochewood.nl