Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar particulier

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2100-2600 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Mbo, Hbo

Een ongelukje zit in een klein hoekje, ben jij de schadebehandelaar die een schade volledig van A tot Z afhandelt? Wil jij ervaren hoe het is om te werken bij verschillende organisaties? Wie weet wordt dit jouw stap naar een succesvolle carrière via Rochewood als Schadebehandelaar. 

Jij als Schadebehandelaar particulier

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als Schadebehandelaar behandel jij schades die voortkomen uit allerlei ongelukken en ongevallen. Zo behandel je schades die zijn opgelopen in het verkeer, thuis of op het werk. Zowel schades op het gebied van brand, inboedel, opstal en aansprakelijkheid kunnen onderdeel zijn van jouw werk.

Specialist of multibranche?
Als Schadebehandelaar via Rochewood ben je specialist in één gebied of werk je multibranche op meerdere schadegebieden. Jij pakt de schade op vanaf het moment dat deze gemeld wordt. Het beoordelen van de schadeclaim is hier een volgende stap. Vragen als: wie is er aansprakelijk? en: wat wordt er gedekt vanuit de polisvoorwaarden? Zullen eerst centraal staan. Soms zal je hierin samenwerken met een schade-expert of andere deskundigen zodat je uiteindelijk tot het juiste besluit kan komen.

Empathisch maar kritisch
Daarnaast zal je ook het directe contact voeren met de klanten en alle betrokken partijen bij de schade. Je sociale vaardigheden zullen op de proef worden gesteld als je spreekt met een klant. Naast deze vaardigheden moet je ook kritisch blijven en objectief de schade kunnen bekijken. Zonder de administratieve skills kom je er ook niet. Bij elk nieuw schadedossier zal je alle factoren tot op de bodem moeten uitzoeken. Ga jij deze uitdaging aan?

Sta jij stevig in je schoenen?
Tot slot zal je niet altijd het antwoord kunnen geven dat iemand wil horen. Bijvoorbeeld als een schade niet is gedekt door de verzekering. Ook dan sta je stevig in je schoenen en weet je onderbouwd je besluit over te brengen. Herken jij jezelf in al deze eigenschappen? Dan ben jij de Rochewood professional die wij zoeken.

Als jij via Rochewood aan de slag gaat als Schadebehandelaar staat jouw carrièrepad centraal. Door te werken via een detacheringsbureau als Rochewood kan je meerdere ervaringen op gaan doen als Schadebehandelaar. Wij kennen onze opdrachtgevers goed en helpen jou met hen om tafel te komen.

Waar wil jij aan de slag?
Als Schadebehandelaar via Rochewood kan je bij verschillende organisaties aan de slag. Wil jij ervaring opdoen bij meerdere opdrachtgevers zoals een expertisebureau, een tussenpersoon, de gemeente of de rechtsbijstand? Dan zijn er bij Rochewood zijn veel mogelijkheden. Zit jij liever voor langere opdracht bij dezelfde verzekeraar of ervaar je elke drie maanden een nieuwe opdracht bij een andere organisatie. Samen met jou bepalen we wat het beste bij je past.

Wij zoeken op dit moment schadebehandelaren in de regio Utrecht. Bekijk hier de verschillende vacatures.

Verhalen - Binnendienstmedewerker 2 (blauw/grijs)

Werk je in de detachering, dan kies je voor afwisseling. Afwisseling in werk, organisaties, collega's. Benieuwd hoe Judith dat ervaart bij Rabobank, Achmea en nu Univé?

Lees haar verhaal
 • Contract Projectcontract, Jaarcontract
 • Salaris €2100-2600 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Je hebt relevante werkervaring als schadebehandelaar
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Marrianne van den Heuvel
Recruiter
t
06 13 49 89 13
e
m.heuvel@rochewood.nl