Bekijk actueel aanbod

Starter acceptant binnendienst

  • Amstelveen
  • Verzekeringen
  • €2000-2500 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Mbo

Verzekeringen. Vroeg of laat ga je ze ook zelf een keer afsluiten. En dat worden er per levensfase steeds meer (echt waar). Maar weet jij eigenlijk waar je zelf voor verzekerd bent? En misschien nog wel belangrijker: waarvoor niet? Heb je een idee wat voor werk er achter de schermen gedaan wordt op het moment dat jij online een verzekering aanvraagt. Of je belt om een schade aan je auto vergoed te krijgen? Als starter ga je het met deze baan in Amstelveen allemaal ontdekken!

Jij als Starter acceptant binnendienst

We hebben niet voor niets ‘starter’ aan deze baannaam toegevoegd. Je mag namelijk nog alles leren. Je moet het alleen wel héél graag willen. Zoals gezegd zet je met deze baan een stap richting de financiële dienstverlening en het vak van acceptant. Alhoewel een stap? Wie weet zet je er tijdens deze baan wel drie!

Waar jouw inzicht voor nodig is
Je ontdekt wat er allemaal komt kijken als er particuliere verzekeringen worden gesloten. Wat valt er allemaal te verzekeren? Hoe worden aanvragen beoordeeld? Wanneer wordt een verzekering geaccepteerd? En waarom? Ruim 70% van de aangevraagde verzekeringen worden automatisch geaccepteerd. Maar voor de overige 30% kom jij in actie. Er is in deze complexe gevallen iets bijzonders aan de hand en daar is jouw inzicht voor nodig.

Bijzondere risico’s
Als er iets bijzonders aan de hand is, dan zegt dit iets over het risico. Een dure sportwagen, een kast van huis of een klant met een behoorlijk schadeverleden. Dit zijn voorbeelden van risico's die jij gaat beoordelen. Ga jij verzekeren wat de klant verzekerd wil hebben?

Klantcontact, daar leer je van
Je beoordeelt dus verzekeringsaanvragen, maar je krijgt ook specifieke vragen van klanten over particuliere verzekeringen voor je kiezen. Deze komen telefonisch en per e-mail bij jou terecht op de binnendienst. Juist deze gesprekken helpen je om het vak en de materie echt eigen te maken. Ideaal! 

Niet de enige starter
Overigens ben je niet de enige starter die zich met deze baan ontwikkelt tot acceptant. Samen met je collega starters word je door ervaren acceptanten opgeleid. Jij bent (hopelijk) al in het bezit van het wft-basis certificaat. Wij betalen jouw opleiding voor het wft-schade particulier certificaat die je de eerste paar maanden haalt. Je krijgt dus de tijd en ruimte om je weg te vinden, maar hebben wij jouw doorzettingsvermogen en inzet nodig.

Dit avontuur ga je aan bij een van de grootste verzekeraars van Nederland gevestigd in Amstelveen. De afdeling waar je komt te werken bestaat uit ongeveer 50 collega-acceptanten en schadebehandelaars. Samen zorgen jullie voor tevreden klanten door een goed aanvraagproces en staan jullie klaar voor de klant als er schade wordt geleden.

Bij de binnendienst is het werk behoorlijk goed georganiseerd. Een planningstool helpt je werk te prioriteren en helpt je de werkvoorraad op orde te houden. De sfeer is verder informeel. Er is ruimte voor een praatje, een grapje en koffiemomentjes, maar de klant staat voorop en je schouders zijn geregeld nodig om eronder te zetten!

Met een hele andere achtergrond de financiële wereld in. Je ziet het vaker! Kun je als kapster de overstap maken naar een bank?

Lees verder

Toch nog benieuwd naar meer info over deze baan? Kijk dan eens op deze pagina!

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2000-2500 (40 uur)
 • Mobiliteit Reiskostenvergoeding
 • Pensioen Pensioenregeling
 • Opleidingsbudget Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Vrije keuze Collectiviteitskorting op verzekeringen, Thuiswerken
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis
 • Kennis en ervaring Je hebt de overtuiging en het enthousiasme om Acceptant te worden en minimale stage of werkervaring met verzekeringen
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl