Bekijk actueel aanbod

Allround schadebehandelaar verkeer particulier

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2200-2400 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Mbo, Hbo

Zorg jij ervoor dat een schadedossier tot op de bodem wordt uitgezocht? Ben jij in het bezit van zowel administratieve skills als de benodigde juridische kennis? En word je daarnaast ook blij van een baan met veel klantcontact? Solliciteer dan nu op deze afwisselende functie bij een inspirerende opdrachtgever in Utrecht.

Jij als Allround schadebehandelaar verkeer particulier

Bij verkeerschades zijn er vaak meerdere partijen betrokken en kunnen de belangen behoorlijk oplopen. Hierdoor is het niet altijd eenvoudig om de aansprakelijkheid te beoordelen en de dekking vast te stellen. Ook komt het natuurlijk voor dat de lezingen van partijen over de toedracht niet gelijk zijn. Jij vindt deze complexiteit interessant vindt en bent graag de spil die de zaken goed en zorgvuldig afhandelt.

Jij weet waar je het over hebt
Jij bent degene die een goede inschatting probeert te maken van de hoogte van de schadeclaim en bepaalt de benodigde reservering. Je schakelt met deskundigen indien nodig en stelt een dossier op. Jij bent degene die zorgdraagt voor de uiteindelijke afhandeling. Met andere woorden, jij stelt de aansprakelijkheid vast en de hoogte van de schade-uitkering en zorgt waar nodig voor het verhaal van de schade op de aansprakelijke partij. 

Je snapt het belang van je werk
Jij bent verantwoordelijk voor de schade vanaf de eerste melding en als allround schadebehandelaar weet je ook hoe belangrijk het is jouw klant goed op de hoogte te brengen van de voortgang. Daarnaast ga je zorgvuldig om met de gestelde richtlijnen. Je doet alles wat binnen je mogelijkheden ligt om de klant zo goed mogelijk te helpen. Kortom, je kan goed met verantwoordelijkheid omgaan en dit motiveert je juist om te presteren.

Als jij op juridisch en financieel vlak verder wilt ontwikkelen, bij een grote verzekeringsorganisatie aan de slag wilt en onder de hoede van Rochewood na deze opdracht je skills op nog meer plekken wilt laten zien. Dan is dit een vacature voor jou.

Er ligt een op maat gemaakt opleidingstraject van 3 weken voor jou klaar. Één ding is zeker: je wordt goed begeleid om de beste professional te worden. Zodra je zelfstandig kunt werken is thuiswerken mogelijk! 

Jouw collega’s
Als allround schadebehandelaar verkeer particulier werk je met 12 collega’s aan een effectieve en goede afwikkeling van schades. Je gaat aan de slag bij een verzekeraar in Utrecht en komt te werken in een omgeving met collega’s die allemaal een sterke focus hebben op de klant. Dat merk je aan de professionele dienstverlening die ervoor zorgt dat de klant altijd centraal staat.

Jouw werkplek
Naast een inspirerend en duurzaam kantoorpand is de opdrachtgever gericht op innovatie. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en verbetering, zowel op persoonlijk als op bedrijfsmatig gebied.

Jouw werk is topsport, want je voert zo’n 50 telefoongesprekken per dag en elk gesprek is anders. Is dit voor jou nog niet genoeg? Dan kun je bij deze opdrachtgever een sportschool abonnement afsluiten en jezelf na werktijd nog even in het zweet werken! Jouw avond begint met een voldaan gevoel!

Blog: How to solliciteren #1

Lees hier hoe jij ervoor zorgt dat wij niet om jouw sollicitatie heen kunnen!

Ga naar de tips
 • Salaris €2200-2400 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Vrije keuze Thuiswerken
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Tenminste 1 jaar ervaring als schadebehandelaar verkeer
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Risette Verbeek
Accountmanager
t
06 10 74 70 80
e
r.verbeek@rochewood.nl