Bekijk actueel aanbod

Interim letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel

  • Amsterdam
  • Verzekeringen
  • Jouw uurtarief is tussen de €60-90 ex. btw
  • 24-40 uur
  • Freelance

Ben jij als Interim letselschadebehandelaar op zoek naar een nieuwe opdracht? En heb je minimaal drie jaar ervaring en ben je de komende drie maanden minimaal 24 uur per week beschikbaar? Dan hebben wij voor jou de opdracht bij een verzekeraar in Amsterdam? Lees snel verder!

 

Jouw opdracht als Interim letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel

Jij hebt minimaal drie jaar ervaring als letselschadebehandelaar op middelzwaar letsel. Verder ben je in staat middelzware letselschadedossiers zelfstandig af te handelen. Kenmerkend voor jou is dat je het leuk vindt in een klein team voor een grote organisatie te werken. Uiteraard heb jij oog voor het menselijk aspect en onderhoud jij contact met het slachtoffer. Tot slot werk je het liefst op kantoor zij aan zij met je collega’s.

Amsterdam
Je gaat via Rochewood aan de slag als Interim letselschadebehandelaar bij een verzekeringsbedrijf in Amsterdam. Bij deze opdrachtgever werkt een klein team letselschadebehandelaren. Vanwege de implementatie van een nieuw systeem zoeken zij tijdelijke ondersteuning voor de duur van minimaal drie maanden met grote kans op verlenging. 

Is dit niet een opdracht die bij je past? Dan kunnen we ook voor jou aan de slag bij andere opdrachtgevers zoals: Achmea, Univé, a.s.r., Vivat, de Vereende, InTrust en Axell Claims.

De afgelopen jaren hebben we met veel freelancers mogen samenwerken aan succesvolle interim opdrachten.

Benieuwd hoe we dat doen en wat je kunt verwachten?

Lees verder
 • Salaris Jouw uurtarief is tussen de €60-90 ex. btw
 • Kennis en ervaring Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in het volledig zelfstandig behandelen van middelzware en/of zware letselschadedossiers
 • Beschikbaarheid 24-40 uur

Wij ook! Je kunt reageren met jouw cv en eventueel een motivatiebrief, maar ook met jouw eigen LinkedInprofiel (handig!). Uiterlijk binnen 5 werkdagen hoor je van ons!