Bekijk actueel aanbod

Junior acceptant schade particulieren

  • Amstelveen
  • Verzekeringen
  • €2000-2500 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Mbo

Heb jij altijd al interesse gehad in verzekeringen, maar mis je de mogelijkheden om als starter in te stromen? Op zoek naar een kans om afwisselend bezig te zijn met administratie en telefonie? Ben je zorgvuldig, pak je graag door en werk je graag samen naar resultaat? Lijkt het je leuk om naar verzekeringsrisico’s te kijken en hier ook nog eens iets van te vinden? Ben je niet bang voor verantwoordelijkheden, maar trek je ze juist naar je toe? Lees dan snel verder.

Jij als Junior acceptant schade particulieren

De toevoeging junior houdt in dat jij wordt opgeleid tot acceptant schade particulieren. Zo leer je bijvoorbeeld aanvragen en wijzigingen van particuliere verzekeringen te beoordelen. Denk aan een verzekering voor een woonhuis, auto of vakantie. Kortom, (bijna) alle verzekeringen die je als particulier kunt sluiten. Over al deze producten kun je trouwens ook telefonische vragen krijgen, waarbij je zult ontdekken dat ook deze je helpen het vak onder de knie te krijgen.

Waar 70% van de aanvragen automatisch door de systemen wordt geaccepteerd, komt de andere 30% bij jou en je collega’s terecht. In die gevallen is er iets bijzonders aan de hand, wat maakt dat jij samen met je collega’s bepaalt of deze verzekering gesloten kan worden. Dit doe je onder meer door het totale risico goed te bestuderen. Verder kan je indien nodig sparren met collega’s op de werkvloer, of interne en externe bronnen over de risico’s raadplegen.

Samen met een groep andere startende collega’s word je door ervaren professionals opgeleid en leer je stap voor stap meer over de wereld van particuliere verzekeringen. Je krijgt de tijd en de ruimte om je te ontwikkelen, maar er wordt qua inzet ook wat van je gevraagd. De benodigde diploma’s (Wft basis en schade particulieren) behaal je voor je start en/of in de eerste maanden van je contract. Ideaal, want dit zijn waardevolle certificaten voor je toekomstige carrière binnen de verzekeringen!

Je gaat werken bij een van de grootste verzekeraars van Nederland in hun kantoor te Amstelveen. De afdeling waar je komt te werken bestaat uit acceptanten en schadebehandelaren, die met elkaar een groep van zo’n vijftig collega’s vormen. Samen zorgen jullie voor een tevreden klant. Zowel in het proces van de aanvraag, als bij een schadegeval.

Je werkt met een duidelijke planningstool zodat je weet wat er die dag van je gevraagd wordt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw voorkeuren. Je leert en beheerst uiteindelijk alle benodigde werkzaamheden, samen met het team zorg je dat het werk gedaan wordt en dat er geen achterstanden ontstaan. De sfeer is informeel, er is ruimte voor een praatje en een grapje, zolang er ook hard gewerkt wordt en de klant goed geholpen.

Kun je als kapster de overstap maken naar de financiële dienstverlening? En dat via detachering? Jazeker! Maak jij ook een overstap?

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2000-2500 (40 uur)
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling
 • Opleidingen Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Mbo
 • Kennis en ervaring Je hebt de overtuiging om acceptant te worden en hebt minimale ervaring.
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedinprofiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Lennard van den Brink
Managing partner
t
06 12 87 61 72
e
l.brink@rochewood.nl