Bekijk actueel aanbod

Junior acceptant zakelijke markt

  • Tilburg
  • Verzekeringen
  • €2100-2600 (1 fte)
  • 32-36 uur
  • Mbo

Heb jij Wft schade particulieren en zakelijk en ben je zoekende naar wat een volgende leuke baan voor je kan zijn? Voor zou deze functie weleens heel goed aan kunnen sluiten! Benieuwd naar de vacature van Acceptant bij de grootste verzekeraar van Nederland? Lees dan snel verder!

Jij als Junior acceptant zakelijke markt

Vacature Acceptant

Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers van Rabobank die Interpolis-producten adviseren en verkopen. Een groot onderdeel van je werkzaamheden is het accepteren van zakelijke verzekeringen, voornamelijk gericht op het MKB.

Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling van risico’s, premiestellingen en clausules. Je stelt offertes en polissen op. Daarmee beoordeel en accepteer je zelfstandig (nieuwe) risico’s voor Interpolis. Verder neemt de klant (Rabobank) per mail of telefonisch contact met jou op. Jij adviseert en beantwoordt vragen over verzekeringsproducten van Interpolis. Daarbij heb je een specialisatie op het segment brand. Mogelijk breid je dit later uit met het segment verkeer of AVB (aansprakelijkheidsverzekering bedrijven).

Je komt te werken bij de grootste verzekeraar van Nederland op een locatie in Tilburg. De afdeling waarop je komt te werken bestaat uit 75 medewerkers die zich allemaal richten op een bepaalde regio in Nederland. Op dit moment zoeken zij medewerkers voor alle regio’s.

Het team is gemêleerd en iedereen heeft een andere achtergrond. De een heeft gewerkt als Assistent Risicospecialist bij Rabobank en de ander heeft als Acceptant gewerkt bij een verzekeraar of tussenpersoon. Ook is er diversiteit aan vaste medewerkers en detacheringsprofessionals.

Interview: Werken in de detachering (3)

Werk je in de detachering, dan kies je voor afwisseling. Afwisseling in werk, organisaties, collega's. Benieuwd hoe Judith dat ervaart bij Rabobank, Achmea en nu Univé?

Lees verder
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier, Wft Schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Dit kan jouw allereerste opdracht als Acceptant zijn!
 • Beschikbaarheid 32-36 uur
Blog: How to solliciteren #2
Lees verder

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.