Bekijk actueel aanbod

Assurantie medewerker binnendienst verzekeren

  • Noord-Brabant
  • Verzekeringen, Inkomen
  • €2200-2700 (1fte)
  • Minimaal 25 uur
  • Mbo, Hbo

Weet jij van aanpakken en werk jij graag in een klein, gezellig en professioneel TopTeam? Zie jij in jezelf een oplossingsgerichte binnendienst medewerker die graag klanten helpt? Wij hebben nu een vacature waarbij dit kan! Wij zijn op zoek naar een Assurantie binnendienst medewerker voor minimaal 25 uur per week in de regio Noord-Brabant.

Jij als Assurantie medewerker binnendienst verzekeren

In deze functie werk je vanuit het kantoor in Esbeek in het binnendienst team van TopTeam. Je hebt een goed beeld bij wat er dagelijks gebeurd op een boerenbedrijf of bent hierin bijzonder geïnteresseerd. TopTeam adviseert namelijk alle agrarische klanten over schade- en inkomensverzekeringen en jij pakt hiervoor allerlei taken op die in de binnendienst thuishoren.
 
Jij wordt blij wanneer je een klant hebt kunnen helpen
Je hebt een klantgerichte instelling en gaat altijd uit van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Hoe kunnen we de klant het beste helpen? Dat is wat jij je iedere keer opnieuw afvraagt en waar je een oplossing voor zoekt. Met jouw oplossingsgerichte instelling blijf jij niet over problemen praten, maar ga je ze oplossen.Ze noemen jou ook wel een aanpakker!
 
Nog weinig ervaring met verzekeringen, maar wel een sterke interesse naar de agrarische sector?
Het is erg prettig wanneer je ook verstand hebt van verzekeringen, maar indien je hier nog weinig over weet, maar wel interesse hebt naar de agrarische sector, dan moet je ook zeker solliciteren. Wat verzekeringen inhouden en hoe je hier de klanten het beste bij kunt ondersteunen gaan wij jou dan leren! Het volgen van vakopleidingen is een must, maar dit zullen wij faciliteren.  

TopTeam is een assurantiekantoor en biedt agrarische verzekeringen voor elke agrarische ondernemer. Met 14 adviseurs in de buitendienst en 11 in de binnendienst geven zij onafhankelijk advies aan klanten en brengen ze de risico’s onder bij een aantal agrarische verzekeraars, waaronder Achmea, Delta Lloyd (Nationale Nederlanden, Klaverblad en UW Assuradeuren. TopTeam is sterk gericht op de klant en het voldoen aan de wensen. Dit karakter zit in het bedrijf, in de medewerkers en in de mensen die hier in de toekomst nog gaan werken.
 
Jij zal de huidige binnendienst gaan versterken in Wommels. Een belangrijk deel van jouw werk zal bestaan uit het verwerken van mutaties vanuit bezoekrapporten van de adviseurs of wijzigingen die de klant zelf doorgeeft. Daarnaast ondersteun je de adviseurs bij het opstellen van offertes en beheer jij dit offertetraject verder. Dit doe je met name voor de niet-agrarische verzekeringen, waarvoor namelijk andere collega’s staan opgesteld. Ook neem je alle binnenkomende telefoontjes aan en handel je deze zover als mogelijk ook zelfstandig af. 

TopTeam heeft verstand van verzekeren.. én van de agrarische sector.

Ontdek het zelf
Blog: How to solliciteren #2
Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2200-2700 (1fte)
 • Mobiliteit Reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen 22,5 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen Pensioenregeling
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk, Wft-inkomen
 • Kennis en ervaring Geïnteresseerd in de agrarische sector en bij voorkeur ervaring in de verzekeringsbranche
 • Beschikbaarheid Minimaal 25 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Bianca Deetman
Managing partner
t
06 12 87 88 18
e
b.deetman@rochewood.nl