Als adviseur help je ondernemers zelfverzekerd ondernemen. Door risico's te kennen en goed advies te geven wat daarmee te doen. Wij zijn verbinders tussen jou als adviseur en de organisatie waar je graag wilt werken. Iets voor jou?

Bekijk alle vacatures
Icoon - Detachering (75px)

De volgende stap als adviseur zet je via Rochewood een stuk sneller. Je komt aan de juiste tafels te zitten, krijgt de kans uitdagend werk te doen en ervaart verschillende organisaties van dichtbij. Daarnaast ontwikkel je je sneller, omdat we maar wat graag investeren in nuttige vakopleidingen.

Icoon - Recruitmentmarketing (75px)

Geregeld helpen wij onze opdrachtgevers met het werven van vaste collega’s. Als advsieur vind je bij ons vooral vaste vacatures bij verzekeraars, makelaars en tussenpersonen. Daarbij profiteer je van onze transparante en eerlijke vacatures en persoonlijke begeleiding in de sollicitatieprocedure.

Icoon - Expertise (75px)

Projectmatig op je best? Ook als freelancer ben je bij ons aan het juiste adres. Geregeld stellen we interim-opdrachten beschikbaar bij de grote verzekeraars in Nederland. Ook voor jou kunnen wij de ideale schakel zijn tussen dat wat je het best kan en de opdracht die daarbij past.

Ben je aan het oriënteren en wil je (nog) niet solliciteren? Ook dan mag je contact met mij opnemen.

Marrianne Holtslag-van den Heuvel
Recruitmentspecialist

Stuur whatsapp-bericht
Collega - Marrianne (kleurblok met afbeelding)

De waarde van werk is voor iedereen anders. Wat is voor jou belangrijk? Als werkgever en bemiddelaar voor specialisten en wervingspartner voor organisaties in de financiële wereld, is die vraag precies waar ons werk om draait. Jij kunt, net als meer dan 120 collega's en samenwerkende freelancers, aan de slag bij meer dan 35 verschillende opdrachtgevers in Nederland. Dankzij onze persoonlijke aanpak weet je wat je kunt verwachten van werk, haal je voldoening uit wat je doet en zet je de stappen die je graag wilt zetten.

teamacceptatie

Verzekeringen zijn voor ons, net als voor jou, gesneden koek. Sterker nog, we zijn zelfs in dit vakgebied begonnen. Of je nu werkt als acceptant, schadebehandelaar of adviseur, je kunt vertrouwen op een team dat jou op een persoonlijke en betrokken manier begeleid.

Collega's

  • Risette (consultant)
  • Marrianne (recruitmentspecialist)
  • Dennis (managing partner)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact op met Marrianne: 06 - 13 49 89 13

Ontmoet het team
  • Als verzekeringsadviseur kun je werken bij een verzekeraar die verzekeringen verstrekt (en risicodrager is) of bij een tussenpersoon die adviseert namens verzekeraars. Dat kan een assurantietussenpersoon zijn, maar ook banken hebben deze rol. Zo kun je bij Rabobank terecht voor een verzekering bij Interpolis. Er zijn ook nog eens veel verschillende labels waaronder verzekeraars verzekeringen verkopen. Zo is INshared als internetaanbieder eigenlijk een onderdeel van Achmea en is DITZO een handelsnaam van verzekeraar a.s.r. Het is dus niet verrassend dat je als verzekeringsadviseur op heel veel verschillende plekken aan het werk kunt.
     

  • Wft-diploma's
    Werk je in de verzekeringen dan zijn de Wft-diploma’s de basis. Welke je precies nodig hebt hangt af van het segment waarin je werkt. Adviseer je particuliere klanten dan heb je Wft-Basis en Wft-Schade particulier nodig. Adviseer je zakelijke klanten dan kun je daar Wft-Schade zakelijk en Wft-Inkomen aan toevoegen. Die laatste is belangrijk om bijvoorbeeld te kunnen adviseren over arbeidsongeschiktheid.

    Branchediploma's 
    Er zijn verschillende verdiepende branchediploma’s te behalen die elk aansluiten op een specialisme. Zo heb je de branchediploma’s motorrijtuigverzekeringen, transportverzekeringen, brandverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen.

    Assurantie A 
    Ook de Assurantie A diploma’s, noodzakelijk om jezelf registermakelaar of registeradviseur te noemen, zie je vaak voorbijkomen. Dit zijn Assurantie A Inkomen, Transport, Algemeen, Varia, Brand en Leven. Alle diploma’s zijn los van elkaar te behalen.

  • Als verzekeringsadviseur heb je veel contact met klanten. Een sociaal karakter en communicatief gemak gaat je zeker helpen om dit goed te kunnen. Ook heb soms je te maken met complexe materie dat niet altijd even begrijpelijk is voor een klant. Dit begrijpelijk kunnen maken is een belangrijke competentie. Adviseer je zakelijke klanten dan is bedrijfskundig en analytisch inzicht belangrijk. Je kunnen verplaatsen in de schoenen van een ondernemer zorgt er namelijk voor dat je begrijpt en kunt voorstellen wat voor risico’s er op de loer liggen en wat in het drukke ondernemersleven belangrijk is om te doen.
     

  • Verzekeringen klinken misschien wat saai, maar er komt een hoop bij kijken als je erover adviseert. Hoewel verzekeringen (en alle voorwaarden) tegenwoordig steeds overzichtelijker worden gepresenteerd, kan het nog best lastig zijn op basis van de juiste criteria een goed besluit te nemen. Want een keuze op basis van prijs kan best verkeerd uitpakken als blijkt dat je net niet genoeg verzekerd bent. Of wat als je veel te veel betaalt omdat je oververzekerd bent? Daarom vinden mensen het nog steeds fijn als ze een adviseur spreken die ze daarbij kunnen helpen. Wij horen het vaakst dat dit precies is wat het werken als verzekeringsadviseur leuk maakt.
     

Bekijk alle vacatures