Bekijk actueel aanbod

Casemanager verzuim

  • Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Tilburg, Apeldoorn
  • Sociale zekerheid
  • € 2800-3800 o.b.v. 40 uur
  • 32-40
  • Hbo

Is dit het nu? Blijf ik dit tot mijn zeventigste doen? Ben ik niet eens toe aan een andere omgeving? Zijn dit vragen waarin jij jezelf herkent en ben jij werkzaam als Casemanager, Verzuimcoach, Procesregisseur, Re-integratiespecialist of een andere functie waarin je focus ligt op verzuimende medewerkers?  Dan is dit jouw kans op een ontwikkelpad met Rochewood!

Jij als Casemanager verzuim

bent op dit moment dus al werkzaam in een soortgelijke functie. Je houdt je bezig met het traject dat ontstaat wanneer iemand verzuimt. In eerste instantie is dan de Wet Verbetering Poortwachter van toepassing, eventueel in combinatie met de Ziektewet, en gevolgd door de WIA. Mogelijk heb je jouw kennis onderschreven met de opleiding Regie op Verzuim en/of ben je lid van de RSC of RNVC.

Hoewel het werk dat je doet inhoudelijk erg goed bij je past, vraag jij jezelf wel af of je niet toe bent aan een andere omgeving. Hoe gaan andere organisaties om met verzuim, wat doet een verzekeraar op het gebied van verzuimbegeleiding en op welke wijze gaat een arbodienstverlener te werk? Of misschien zou je juist eens intern bij een organisatie als Consultant verzuim aan de slag gaan.

Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar extra ontwikkelmogelijkheden. Veel verschillende ervaringen in een korte periode, een net even andere (onafhankelijke) rol binnen het team. Kortom: je wilt je carrière als Casemanager een boost geven.

staat dus nog niet vast! Misschien wil jij je niet meer alleen met telefonische verzuimbegeleiding bezighouden, maar ook daadwerkelijk werkgevers bezoeken om ze te helpen met hun casuïstiek en beleid op dit vlak. Of je wilt juist eens de rol van verzuimadviseur van buiten de organisatie ervaren. Natuurlijk kijken we ook naar eventuele opleidingen die jou helpen om te groeien in jouw vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan de opleiding Taakdelegatie, of een specialisatie richting Ziektewet of WGA.

Jouw carrière staat centraal. Aan de hand van jouw ervaring, wensen en ambities, bepalen we samen welke functie bij welke organisatie op dit moment het best bij jou past.  Zo kan jij bijvoorbeeld, zoals Annerieke en Gosia, via Rochewood starten bij Aon. Het kan echter ook zijn dat jouw loopbaan als Rochewood-professional bij een organisatie als Achmea of Health@Work start.

Tijdens jouw eerste opdracht praten we samen al verder over het vervolg. We coachen jou aan de hand van periodieke evaluaties en werken samen aan jouw ontwikkeling. Onze samenwerking start met een jaarcontract, het idee is dat je er een werkleven lang de vruchten van plukt!

Hoewel niet werkzaam als Casemanager, is het verhaal van Judith een mooi voorbeeld van wat detachering voor jou kan betekenen.

Lees haar verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris € 2800-3800 o.b.v. 40 uur
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Register casemanager (RCCM/RCM/RCMC), CROV
 • Kennis en ervaring Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Beschikbaarheid 32-40

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of LinkedIn-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Matthew Last
Accountmanager
t
06 12 87 00 12
e
m.last@rochewood.nl