Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel

  • Rotterdam
  • Verzekeringen
  • €4000-4500 (1 fte)
  • 24-40 uur

Vanaf 1 juni of 1 juli tot het einde van het jaar minimaal 24 uur in de week werken aan een project waarbij je op langlopende letselschadedossiers reserves gaat reviewen. Dit zou jouw eerste opdracht kunnen zijn! Je gaat dan via Rochewood aan de slag bij een grote speler op het gebied van verzekeringen in Rotterdam. Interesse? Lees snel verder.

Jij als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel

Je gaat hoofdzakelijk, samen met een aantal andere collega’s, bij langlopende letselschadedossiers inschatten wat de reserve moet zijn. Dit om het de komende jaren goed af te kunnen wikkelen. Ervaring is dus essentieel aangezien jij goed de risico’s moet kunnen inschatten wat er allemaal nog kan gebeuren. Los van deze werkzaamheden spring je bij waar nodig en voer je dan reguliere werkzaamheden uit.

Reguliere werkzaamheden uitvoeren betekent schade bij middelzwaar en zwaar letsel optimaal regelen. Daarbij probeer je de financiële, maatschappelijke en persoonlijke schade zoveel mogelijk te beperken. Je beoordeelt de aansprakelijkheid en bent volledig verantwoordelijk voor de bepaling van de strategie van het dossier. Verder weet je welke gegevens noodzakelijk zijn om te verzamelen en zorgt jouw ervaring ervoor dat je deze juist weet te interpreteren. Gedurende dit alles verlies jij het menselijke aspect niet uit het oog en hou je goed contact met het slachtoffer.

Je gaat aan de slag bij een gerenommeerde verzekeraar in Rotterdam. Deze opdrachtgever heeft een letselschade afdeling die verdeed is in drie teams, twee kortlopende teams en een langlopend team. De kortlopende teams behandelen alle dossiers met een doorlooptijd korter dan een jaar. Op het moment dat die doorlooptijd overschreden wordt, pakt het langlopend team, waarvan jij dan deel uitmaakt, dit verder op. Dit team werkt zelfstandig en pakt dus de middelzwaar en zware letselschadedossiers op. Jij werkt aan het project en reviewt reserves samen met een aantal andere collega’s uit het langlopende team. Daarnaast pak je het reguliere werk op indien dat nodig is. Hierbij kun je denken aan letselschades die voortkomen uit verkeer of aansprakelijkheid.

''Ik probeer de woorden ‘schade’ en ‘dossier’ zoveel mogelijk te vermijden, omdat het voor mijn gevoel daardoor wat onpersoonlijk wordt.''

Lees haar verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €4000-4500 (1 fte)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in het volledig zelfstandig behandelen van middelzware en/of zware letselschadedossiers
 • Beschikbaarheid 24-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedinprofiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.