Bekijk actueel aanbod

Interim schadebehandelaar verkeer

  • Rotterdam
  • Verzekeringen
  • Jouw uurtarief is tussen de €45-50 ex. btw
  • 24-40 uur
  • Freelance

Nu of binnenkort beschikbaar voor een leuke opdracht als Schadebehandelaar verkeer? Zoek je een bemiddelaar met een goed netwerk in deze markt? Dan moeten wij eens praten!

Jij als Schadebehandelaar verkeer

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als Schadebehandelaar verkeer behandel jij schades die voortkomen uit deze ongelukken. Vooral de dagelijkse materiële verkeersschades die voorkomen op de Nederlandse (snel)wegen.

Zo pak je gemelde schades op en beoordeel je schadeclaims, polisdekking, schuldvraag en aansprakelijkheid. Wat is er gebeurd, wat is er verzekeringstechnisch gedekt en in hoeverre ga je over tot uitkering? Gaat dat überhaupt wel gebeuren? Waar nodig schakel je met externe deskundigen die jou kunnen helpen tot het juiste besluit te komen. Je hebt het al door: besluitvaardigheid gaat jou zeker helpen!

Daarnaast heb je direct contact met de mensen die betrokken zijn bij de ontstane schade. De verzekerde, maar ook de tegenpartij. Met alleen je analytische en administratieve skills kom je er dus niet. Sociale vaardigheden, empathie, geduld en communicatief duidelijk zijn, zijn minstens net zo belangrijk. Mensen zijn immers iets vervelends en onverwachts overkomen. Aan jou de taak om hier zorgvuldig mee om te gaan!

Zoals gezegd ga je voor deze opdracht aan de slag bij een grote verzekeraar in Rotterdam. Er staat een hoop op de rol. Zo zijn ze volop bezig met het integreren van een nieuw systeem terwijl de dagelijkse ongelukken niet minder worden. Jouw hulp is dus zeker nodig! Verder heeft deze opdrachtgever meerdere labels in eigen beheer, waardoor je geregeld hiertussen zal schakelen. Tot slot is het goed om te weten dat er twee teams (rond de 20-25 fte) zijn die zich richten op materiële verkeersschades. In een van deze teams kom jij te werken.

De afgelopen jaren hebben we met veel freelancers mogen samenwerken aan succesvolle interim opdrachten.

Benieuwd hoe we dat doen en wat je kunt verwachten?

Lees meer
 • Salaris Jouw uurtarief is tussen de €45-50 ex. btw
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Minstens 3 jaar werkervaring als Schadebehandelaar verkeer
 • Beschikbaarheid 24-40 uur

Wij ook! Je kunt reageren met jouw cv en eventueel een motivatiebrief, maar ook met jouw eigen LinkedInprofiel (handig!).  Uiterlijk binnen 5 werkdagen hoor je van ons!

Rick Riegen
Online recruitment marketeer
t
06 12 87 38 70
e
r.riegen@rochewood.nl