Bekijk actueel aanbod

Starter letselschadebehandelaar rechtsbijstand

  • Zeewolde
  • Verzekeringen
  • €2500-2800 (1 fte)
  • 32-40 uur
  • Hbo

Ja, je leest het goed! Eindelijk een vacature waar jij als starter de kans krijgt om de stap naar het letselschade vak te maken. Je wordt stap voor stap opgeleid tot je volledig zelfstandig als Letselschadebehandelaar kunt gaan werken. Je leert welke rekenkundige werkzaamheden bij het vak komen kijken, volgt meerdere letselschadecursussen en opleidingen en leert de kneepjes van het vak van de Directeur himself. Klinkt goed toch?

Jij als Starter letselschadebehandelaar rechtsbijstand

Gaat in deze baan nog specifieker gezegd aan de slag als de belangenbehartiger. Je helpt mensen die letselschade hebben opgelopen in het hele traject om hun materiële en immateriële vergoed te krijgen. Dit traject is behoorlijk intensief. Er zijn veel partijen bij betrokken en jij zorgt ervoor dat het slachtoffer hierin altijd centraal blijft staan. Je voert, soms pittige, gesprekken met de Letselschadebehandelaar van een verzekeraar waarin jij altijd staat voor het belang van het slachtoffer. Dit vraagt van jou dat je sterk in je schoenen staat.

De werkzaamheden die jij uitvoert lopen uiteen. Om te beginnen voer je hoofdzakelijk gesprekken met slachtoffers en verzekeraars, dit gebeurt veelal face-to-face en telefonisch. Daarnaast communiceer je ook schriftelijk, immers moeten alle gemaakte afspraken bijvoorbeeld wel goed vastgelegd worden. Ook ben je bezig met rekenkundige werkzaamheden. Je moet niet alleen weten hoe jij de schade van jouw cliënt berekent en claimt, maar ook hoe jij jouw gewerkte uren moet declareren bij de verzekeraar.

Ridder Letselschade is opgericht in 2006 en is gevestigd in Zeewolde. Tjip had al veel ervaring als Belangenbehartiger in de branche en inmiddels zijn eigen visie ontwikkeld over hoe de belangenbehartiging zou moeten gaan. Met deze visie is hij begonnen met Ridder Letselschade.

Inmiddels bestaat het team uit 9 medewerkers, iedereen met een eigen specialisme. Dit loopt uiteen van Belangenbehartigers, Juristen tot aan Secretaresses. In het hele inwerktraject zal jij ook van alle medewerkers iets gaan leren waarin je door Tjip hoofdzakelijk wordt ingewerkt.

Bekijk de website van Ridder Letselschade om meer te weten te komen over de organisatie.

Meer weten!

Als voormalig Belangenbehartiger en nu Letselschadebehandelaar via Rochewood kan Amber je alles over het vak vertellen. Benieuwd?

Lees meer
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2500-2800 (1 fte)
 • Mobiliteit Reiskostenvergoeding
 • Vrije keuze Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Kennis en ervaring Minimaal 1 jaar werk- of stage-ervaring in bijvoorbeeld de advocatuur, (schade-) verzekeringen, juridische dienstverlening, schuldhulpverlening, slachtofferhulp of UWV
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden en woonachtig binnen een straal van 45 minuten rondom Zeewolde? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedinprofiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Houd er rekening mee dat er op maandag 23 april a.s. een selectiemiddag is bij Ridder Letselschade. Schrijf het alvast in jouw agenda want na een positieve (telefonische) pre-selectie is deelname hieraan verplicht.

Daphne Voets
Accountmanager
t
06 12 80 92 92
e
d.voets@rochewood.nl