Bekijk actueel aanbod

Ervaren recruiter

Uitdagend, de arbeidsmarkt anno nu. Jij als Recruiter of Intercedent weet er alles van. Wij ook! Toe aan een inhoudelijke stap verder? Meer verantwoordelijkheid, vrijheid en weet je het stiekem beter dan wij? We challenge you!

Jij als Ervaren recruiter

Challenge accepted! Althans, dat hopen we als je besloten hebt om verder te lezen. Als Recruiter of Intercedent weet je wat er komt kijken bij arbeidsbemiddeling, maar misschien nog niet als je dat bij Rochewood gaat doen.

Als Recruiter bij Rochewood komen verschillende vakgebieden mooi samen in één beroep. Waar word jij enthousiast van? De psychologie om mensen beter te begrijpen en gedrag te voorspellen? De marketing om mensen aan te trekken tot je merk? Of juist de commercie en slagvaardigheid om niet voor de hand liggende matches te maken waar je opdrachtgevers niet aan denken? Wat je ook doet, je doet het op een manier die goed bij jou past!

Een manier die in ieder geval goed bij Rochewood past, is gebaseerd op inhoud, betrokkenheid en een eerlijk verhaal. Je weet mensen te enthousiasmeren, komt je afspraken na en zorgt ervoor dat mensen het prettig vinden om met jou te praten. Op deze (krappe) arbeidsmarkt ben je namelijk zelden de enige Recruiter die iemand spreekt.

Om te werven combineer je pro actieve search met reactieve werving. Oftewel, je benadert mensen en bouwt aan je netwerk, maar denkt net zo goed aan creatieve vermarkting van je vacatures. Zo bouw je aan een overtuigend werkgeversmerk van Rochewood en je opdrachtgevers waar mensen enthousiast van worden.

Verder begrijp je dat een nieuwsgierige instelling vanzelfsprekend is om mensen goed te leren kennen. Door jouw oprechte interesse en betrokkenheid weet je vertrouwen te winnen en je te onderscheiden. Je schakelt en denkt snel, houdt overzicht en blijft continu leren van wat goed gaat, maar ook van wat beter kan.

Bij Rochewood beland je tussen een ondernemende en betrokken groep mensen. We vinden het leuk samen goed werk te leveren, maar vinden het nog leuker dat te doen met een lach. Onderling vertrouwen in elkaars kwaliteiten is daarvoor de basis. Resultaat het logische gevolg.

Ons team is 14 mensen sterk en is verantwoordelijk voor ruim 85 professionals die via Rochewood bij andere organisaties werken. Omdat er door heel Nederland wel mensen via Rochewood werken, organiseren we geregeld evenementen, uitjes en bijeenkomsten om de hele groep bij elkaar te brengen.

Op kantoor in Harderwijk zal je het meest samenwerken met collega Recruiters Rick, Lysanne en Deborah. Wij zullen met z'n vieren de kar trekken qua recruitment en alles wat daarbij komt kijken. Verder werk je samen met verschillende collega's afhankelijk van de vacature en het project waar je aan werkt.

Benieuwd naar de organisaties waarvoor we werken? Check dan de banner onderaan deze pagina.

Soms liggen die matches niet helemaal voor de hand. En juist dan worden ze het leukst om te maken. Zoals het verhaal van Manon. Kun je als kapster de overstap maken naar een bank? En dat via detachering?

Lees verder
  • Contract Jaarcontract
  • Salaris €2500-3300 (1 fte)
  • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
  • Pensioen Pensioenregeling
  • Vrije keuze Thuiswerken, Macbook, iPhone 10
  • Diploma Hbo
  • Kennis en ervaring Werkervaring als Recruiter of Intercedent
  • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedinprofiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Rick Riegen
Online recruitment marketeer
t
06 12 87 38 70
e
r.riegen@rochewood.nl